![]() |
Baccara Otel-Didim - Konaklama Otel Tanıtımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baccara Otel-Didim - Konaklama Otel TanıtımıOtel Bilgileri: ODA&DETAYLAR: Baccara Otel Özellikleri; Toplam 50 odadan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YEME&İÇME: Açık büfe kahvaltı, öğlen yemeği, akşam yemeği olanakları açık ve kapalı restorantında Baccara Otelde misafirlerine sunulup, snack ve lobi bar da yorgunluğunuzu gun içerisinde giderebilirsiniz ![]() ![]() GENEL ÖZELLİK&HİZMETLER: 24 saat oda servisi, kurutemizleme hizmet olanakları Baccara Otelde misafirlerine sunulur ![]() ![]() SPOR&AKTİVİTELER: Baccara Otel de Açık havuz bulunmakta olup, denize 100 mt ![]() ![]() ![]() KONUM: Didim Otel Baccara Konum; Altınkum mevkiinde bulunmakta olup, denize 100 mt, mesafededir ![]() ![]() Adres : / Didim / Aydin 01 ![]() ![]() ![]() ![]() BACCARA OTEL 20 ![]() ![]() ![]() Çift kişilik oda kişi başı Mayıs Ekim 2008 Haziran Eylül 2008 Temmuz Ağustos 2008 Nisan 2008 Herşey Dahil 58 Ytl ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım Pansiyon40 Ytl ![]() ![]() ![]() ![]() Tek kişi farkı+%50Ek yatak-%30 Özel günlerde farklı fiyat uygulaması olabileceğinden detaylı bilgiyi operatörlerden öğrenebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|