![]() |
Sensizliği Kaldırmıyor Yüreğim |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Sensizliği Kaldırmıyor YüreğimSensiz kalmayı kaldıramıyor yüreğim ![]() Kısa ayrılıklar bile kederimi arttırıyor ![]() ![]() Seninle birlikte olmanın tadını almışım bir kere ![]() ![]() Alışkanlık değil bu ![]() ![]() Oysa sen benim yaşam kaynağımsın ![]() Özlüyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç birşey zevk vermiyor bana sen yokken ![]() Sıçrayarak uyanıyorum geceleri ![]() ![]() ![]() Tekrar gözlerimi kapatıyorum ![]() ![]() Sensizken her güne yorgun uyanıyorum ![]() ![]() Oysa yanımdayken sen ![]() ![]() Sohbetlerimizin keyfi ![]() ![]() ![]() ![]() Seninleyken ![]() ![]() ![]() Sevgilim olduğunu ![]() ![]() Döneceksin biliyorum da ![]() ![]() Zamanı seninle ![]() ![]() ![]() ![]() "Şimdi olsa" diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra güzelliğinden bahsetsem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yoksun işte ![]() Bu gecede sensiz geçecek ve ben ne şarap içeceğim ![]() ![]() Bu gece sevgilim ![]() ![]() Çünkü ben ne zaman sensiz kalsam ![]() ![]() ![]() Çünkü seninleyken atıyor yüreğim ![]() Haydi sevgilim gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ alıntı
![]() |
Cevap : Sensizliği Kaldırmıyor Yüreğim |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Sensizliği Kaldırmıyor YüreğimYüreğine sağlık, gerçekten çok güzel bir paylaşım ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Sensizliği Kaldırmıyor Yüreğim |
![]() |
![]() |
#3 |
acılımerwe
|
![]() Cevap : Sensizliği Kaldırmıyor Yüreğimçok güsel yüreğine sağlık
GÖZYAŞLARIMI İÇİME AKITIYORUM ARTIK İÇİMDE SAKLIYORUM YAŞANMIŞLIKLARI GERİDE KALANLARI UNUTUYORUM ARTIK UNUTUYORUM SENDEN BANA KALANLARI SEVDİĞİMİ BİLE SÖYLEYEMEZKEN KENDİME KORKUYORUM SENİ SEVMEKTEN HER GECE BIRAKMAK İSTİYORUM SENİ GEÇMİŞTE UNUTMAK VE YOL ALMAK GELECEĞE !!! |
![]() |
![]() |
|