İmkansız’dık… |
|
|
#1 |
|
peri
|
İmkansız’dık…Sen; içinde baharı gizleyen kışımsın benim… Ve biliyorum ki o baharın güneşinde tenim esmer olmayacak hiç ![]() Bana susmak düşecek payıma kilitlenmiş bir yürek kalacak ![]() Kaderi önceden belirlenmiş konuşmalar paylaşmalar bakışmalar olacak ![]() Bir yerde aykırılığım tutup sarılsam da içimde sana sen bunu hiçbir zaman bilemeyeceksin… Git diyorum sana kalma yüreğimdebu kadar özleteceksen kendini ![]() Bir bakış; gözüm gözüne değiyor; hissediyorum… Gitme diyorum Kal geldiğin yerde![]() Ne gitmelerin bitiyor; ne de benim sana kal demelerim… Hangi aralıkta girmiştin içime anlamadım ![]() Tüy gibi hafif usul usul inivermiştin yüreğime Kabullenemedim önce kocaman yalanlar söyledim kendime![]() Ben dışımda tutmaya çalışırken seni meğer içerde hakimiyetin çoktan başlamıştı ![]() Kuşatmıştın dört yanımı; ve kendim için çok geçti ![]() Yerle bir olmuştu her şey ![]() Olmazsa olmazlarım; ilkelerim yargılarım… Nasıl bir şeydi bu beni böyle yağmalayan ![]() Şimdi karşı durmuyorum Sana nasılsa buluyorsun bir yolunu ve sarmalıyorsun içimi dışımı ![]() ayak seslerini duyuyorum hangi yöne gittiğini bilemeden Ben yaşanmış bir aşkta eski yaralarıma yanıyorumSen yaralarına benden sevda sürüyorsun ![]() “Belki”lerden”ihtimal”lerden “keşke”lerden medet umuyorum Senin belki de yabancısı olduğun düşler büyüterek… Ben suretine değil aslına dokunma ihtimallerinde mutlu oluyordum ![]() Ben seninle aynı coğrafyada yaşayabilme ihtimalinden huzur buluyordum ![]() Şimdi bilinci küflerinden kurtulmuş bir yürekle süresi diğer aşklardan çok daha uzun olacak bir aşkın ömrünü anlatıyorum Sana dair yazılanlarda… Şimdi bir sayfa dolusu cümlelerle; bir imkansızlığın mucizeye dönüşünü anlatıyorum… Şimdi bozgun sonrası imkansız bir zafer kazanan bir orduyum bir yenilgide zafer ne kadar anlam taşıyorsa o kadar anlamlaşıyorum… Şimdi ben dağıldıkça kurulan yeni düşlerde Sana bakıyorum Umut; hep var olacak çünkü
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : İmkansız’dık… |
|
|
#2 |
|
LAST BREATH
|
Cevap : İmkansız’dık…Umut; hep var olacak çünkü umutsuz insan yaşayamaz
Her zaman gerçekleşmesede umutlarımızı asla kaybetmeyeceğiz Çok teşekkürler gülüm
|
|