![]() |
Canımdan Çektiğin Adını Benim İçin Saklar Mısın ? |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Canımdan Çektiğin Adını Benim İçin Saklar Mısın ?![]() Yüreğim bir ayraç misali takıldı bakışlarının arasına ![]() Günlerden hangi cumartesiydi veya pazardı inan hatırlamıyorum ![]() ![]() Yolculuklar neden daima alfabenin sonuna doğru başlar ki? İşte benimkisi de böyle bir yolculuktu ![]() Yüzünde küçücük çocukların kırılgan ifadesiyle aralık bir bakışta tutulmuştum gözlerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söylesem hangi izi taşırsın bedeninde benden kalan ve kim bilir hatırlar mısın sırılsıklam bedenine dokunduğum anda sana söylediklerimi? Canımdan çektiğin adını benim için saklar mısın? Saçlarım darmadağınık… Oysa daha bu sabah senin için hazırlanmıştı her şey ![]() Telefon defterine baktım, bir daha ve bir daha ve son bir defa ![]() ![]() ![]() On altıncı boyuttaydık seninle ![]() ![]() ![]() ![]() Oturdum… Elimdeki fincanda gittikçe soğuyan bir çayın ve vücuduna yavaş yavaş yayılan alkolün, az sonra bitecek hüznü yerleşmişti bakışlarımızın arasına ![]() Sanırım ben, bir tek seni alamadım o bakışların isimsiz randevularına ![]() Yapamadım… O resmin üzerime düşen gölgesinden sıyrılamadım ![]() Hiç bilmeyecekti… Duymayacaktı ![]() ![]() ![]() Yine kaldığı yerden alacaktı ellerini ellerine ![]() ![]() Mevsim sancıları yine her zamanki gibi gri şehrin sokaklarında içimi acıtıyor ![]() ![]() Terk eder mi o kırılgan titreyişi? Anlaşılmayacak biliyorum ![]() ![]() Doğanın çam kokulu düşlerine emanet ediyorum o akşamı da ![]() ![]() Neredeyse sana (d)okunacaktım ![]() ![]() Dedim ya günlerden hangi cumartesiydi ve belki hangi pazar, hatırlamıyorum ![]() Şimdi sana söyleyemediklerimi alıp yanıma gidiyorum ![]() Arkamdan bakar mısın yoksa gelir misin düşünmek istemiyorum ve yine her zamanki ve hiç bilmediğin gibi “sana” yalan söylüyorum ![]() Canımdan çektiğin adını benim için saklar mısın? !!! alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Canımdan Çektiğin Adını Benim İçin Saklar Mısın ? |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Canımdan Çektiğin Adını Benim İçin Saklar Mısın ?Mevsim sancıları yine her zamanki gibi gri şehrin sokaklarında içimi acıtıyor ![]() ![]() Terk eder mi o kırılgan titreyişi? Dedim ya günlerden hangi cumartesiydi ve belki hangi pazar, hatırlamıyorum ![]() Şimdi sana söyleyemediklerimi alıp yanıma gidiyorum ![]() Arkamdan bakar mısın yoksa gelir misin düşünmek istemiyorum ve yine her zamanki ve hiç bilmediğin gibi “sana” yalan söylüyorum ![]() Paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık
|