![]() |
Kastamonu Ünv.Ve Meslek Yüksek Okulu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kastamonu Ünv.Ve Meslek Yüksek OkuluKastamonu Ünv ![]() Kastamonu Ünv ![]() Kastamonu Üniversitesi Kastamonu ilinde bulunan devlet üniversitesi ![]() ![]() FAKÜLTELER * EĞİTİM FAKÜLTESİ ![]() ![]() ![]() ![]() * FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ KASTAMONU FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ * ORMAN FAKÜLTESİ Kastamonu Orman Fakültesi * İNEBOLU SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ YÜKSEKOKULLAR * SAĞLIK YÜKSEKOKULU Gazi Üniversitesi Kastamonu Sağlık Yüksekokulu * BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU kbeden * MESLEK YÜKSEKOKULU Kastamonu Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksekokulu 2008/2009 yılında açılacak birimler: * İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi * Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Meslek Yüksekokulu Genel Bilgiler Ülkemizin ara eleman gereksinimini karşılamak amacıyla kurulan Meslek Yüksekokullarından biri olan Kastamonu Meslek Yüksekokulu; bilgi ve teknoloji üretmek, bilim verilerini yaymak, ulusal alanda gelişme ve kalkınmaya destek olmak, sanayi ve teknolojiye kalite kazandırmak hedeflerini gerçekleştirmek amacına uygun olarak bünyesinde barındırdığı on farklı programla eğitim ve öğretim vermektedir ![]() Okulumuz 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu anda okulumuz, öğrencilerin her türlü gereksinimine yanıt veren, doğayla içiçe, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yapılabildiği, benzerlerinden kolayca ayırt edilebilecek modern bir kampüs içerisinde eğitimini sürdürmektedir ![]() ![]() Teknik eğitimde amaç, işgücü kalitesini geliştirerek üretimde daha verimli duruma gelmeyi sağlamaktır ![]() ![]() Sayıları hızla artmakta olan Meslek Yüksekokullarına örnek oluşturabilecek bir yapıya sahip olan okulumuz, eğitim-öğretimi modern eğitimin gereklerine uygun olarak sürdürmek amacıyla bir çok projeyi yaşama geçirmek için yoğun bir çaba içindedir ![]() Akademik Kadro YRD ![]() ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() YRD ![]() ![]() ![]() YRD ![]() ![]() ![]() YRD ![]() ![]() ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() ÖĞR ![]() ![]() OKUTMAN HATİCE DEMİR OKUTMAN AHU GÜLÜMSER IRAK |
![]() |
![]() |
|