![]() |
Az Konuşan Adam |
![]() |
![]() |
#1 |
TiFus
|
![]() Az Konuşan AdamAz konuşan adamlar Biz, anne ve 4 yaşındaki oğlu Kuzey Carolina yolu uzağındaki bir yolda karavanımızla duruyorduk ![]() attı ve durduk ![]() Güneş batıyordu ve az araba geçiyordu ![]() bekledik ![]() birlikte gitmeye korkuyordum ![]() Benim endişemi hissetmeksizin oğlum yanımda duruyordu ![]() edeceğine inanıyordu ![]() Sonra tutumlu iri bir adamın biri kamyonetinden indi ve bana tamirci bir arkadaşının olduğunu söyledi ![]() ![]() ![]() Başka bir pikap durdu ve iki adam indi ![]() t-shirt olmadan tulum giymişlerdi ![]() ![]() Ben gezinirken onlar makineyı kontrol etti ![]() alternator’u duydum ![]() yerleştireceklerdi ![]() Birinci adam geri döndü ![]() ![]() klima kemerinin her ikisi de kırılmıştı ![]() Birkaç mil daha sürebilirdim fakat bu beni diğer şehre götürmezdi ![]() tamircilere bizi tamirhaneye götürmeleri için önderlik yapmasını söyledi,oğlum ve ben karavanımızla takip edecektik ve o, bizim durmadığımızdan emin olmak için takip edecekti ![]() ![]() ![]() İhtimal planları yapmaya başladım ![]() taşırken değil ![]() Oğluma garip şeyler olursa hemen söylediğimi aynen yapmasını söyledim, koşmak ve saklanmak gibi ![]() ![]() ''Tamam anne'' dedi ![]() Ağaçlıktaki bir ağaç kulübenin önünden çalılık yol boyunca geçtik,sonra da bir arabalık garaj ölçülerinde bir binaya geldik ![]() İçerde duvardaki tırnaklara asılı kemerler ve araba parçaları vardı ![]() birşey görmedim ![]() İki sessiz adam çalışmaya gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra kemerler tekrar yerine kondu ve sessiz adamlar ortaya çıktı ![]() Onlara ne borçluydum? Birinci adam hiçbir ücret istemediklerini söyledi ![]() yardıma ihtiyacımız olduğunu görmüşler ve bu yüzden yardım etmişlerdi ![]() Karayoluna tekrar çıkmamız için önderlik etti ![]() birşey görmedi ![]() ![]() Bu onun umduğuydu ![]() harcadılar ![]() ![]() Etkilenmemiş göründüler fakat beni etkilemişlerdi ![]()
|