Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abû, bakr, dana, pripremu

Hz. Abu Bakr Za Pripremu Dana

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hz. Abu Bakr Za Pripremu Dana

Hz Abu Bakr za pripremu Dana
Hakkında Hz Abu Bakr za pripremu Dana

Hz Abu Bakr za pripremu Dana

- Pr Aisha objašnjava: Hz Poslanik koristi da dođe do nas, bilo ujutro ili navečer Ipak, dan je Bog dao mu je dopuštenje da emigrira, puni sat podne došao do nas On nikada ne bi imali vremena Moj otac ga je vidio

"Hz Poslanik nikada ne bi u ovom trenutku Tu je sigurno važan uzrok, "rekao je Hz Ušli u Poslanika, moj otac ustao sa svog mjesta mu je dao mjesto Bio sam s mojim ocem i sestrom Asma Hz Otac Poslanika

"Oni idu van", rekao je on Moj otac

"O Allahov Poslaniče, oni su moje kćeri Moja majka da biste dobili moj otac žrtvovati za vas Pitam se što je ovaj posao? ", Upitao je Hz Prorok

"On je emigrirao u mene i dopustio da izađu iz Meke", kazao je Moj otac

"O Allahov Apostolu! Želim biti prijatelji ", rekao je on Hz Prorok

"Došao sam ovdje da odnese sa sobom," rekao je On nije nikada vidio plačeš radost sve do dana osoba Taj dan je moj otac plakao od radosti i hüngür hüngür

"O Allahov apostol, sljedeće dvije deve pripremljene za to", rekao je on Zatim, da ih vodi, Bani buil b Abdullah ibn Bekr plemena Erkad'ı iznajmljuje B majka ove, Bani Sehm Amr kabilesindendi i on müşrikti još Dostavljena su mu do dana oni će se premjestiti gledati na deve [1]

- Pr Aisha je rekao: Moj otac

"O Allahov Poslaniče, mi se s njom", rekao je on Hz Prorok

"Da, ja ću uzeti zajedno s vama previše," rekao je Moj otac

"Imam dva nastavka moje Za šest mjeseci u ovom poslu, jer sam počeo ih hranjenja Dobiti netko na vas, "rekao je Hz Prorok

"Samo sam ga kupiti," rekao je Kupio jedan od deve Onda su otišli u off špilja izlaz [2]

- Asma rekao: Hz Meki, Poslanik je došao da nas dva puta dnevno No, podne je došao i sam bio cijeli dan iseljavanja

"O moj otac! Pogledajte, Hz Dolazi od Poslanika, rekao sam Moj otac

"Moja majka da biste dobili moj otac žrtvovati Poslanika Getirten ga ovdje u ovo vrijeme je zasigurno važno, "rekao je Hz Otac Poslanika

"Znate, Bog mi je dao dozvolu za izlazak iz Meke?", Rekao je Moj otac

"O Allahov Apostolu! Hoću li biti prijatelji? "On je pitao Poslanika Prorok

"Da, vi ćete biti!", Rekao je Moj otac

"Imam dva nastavka moje Od hranjenja njima ili nešto, čekivanje za ovaj dan dobiti jedan od njih, "rekao je Hz Prorok

"Vi samo dobiti novac", kazao je Moj otac

"Moja majka žrtvovala moj tata doći do vas, želite da se novac", kazao je Oni su pripremili stol za rezerviranja Tada sam Trashed mojih leđa pojas, on je zakačen komad stola Oni su otišli planine pećine, oni su prestali i Sèvres Moj otac je stigao u špilji, prije Poslanik ušao u špilju, svaka rupa stavljajući prst na štetu Poslanik je provjeriti za insekata Kurejš i Poslanika Ebu Bekra i skup o potrazi za njima za njihove izgubljene Nagrade donosi Poslanik vaadettiler sto deva Dvije planine Meki počeo tražiti Gdje su došli na planini Sèvres Abu Bakr, ukazujući na osobi koja stoji nasuprot špilje

"O Allahov Apostolu! Ova osoba je gleda ovdje, "rekao je Hz Prorok

"Ne, krila anđela sakrijte nas", rekao je Ovaj put, tu počeo piškiti stojeći u lice špilje Hz Prorok

"Ako ste vidjeli nas ne to učiniti", rekao je on Dakle, imali su tri dana u špilji Amir b Füheyre naše ovce ih dovesti, boraveći s njima u noć, uz pašnjak su pastiri u jutarnjim satima Večer je ide zajedno s njima No, slow-moving ovce navečer, kada moj otac je uzimanje Poslanika Zannederlerdi da pastiri, i on je s njima Moj brat Abdullah u Meki tijekom dana hodaju okolo, prikupljanje vijesti Dođite u špilju srušio se u mraku, dajući im vijest Nakon ostavljajući ih u mraku, bio je u Mekki u jutarnjim satima

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com