![]() |
Kırılmış Çok Şey Var Anne!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Kırılmış Çok Şey Var Anne!..Aklımın yangınlarına inat üşür yüreğim ![]() Sorular ![]() ![]() ![]() Titrek yüreğimde değeri yok hiçbirinin ![]() Kapımı açan asi rüzgâr ![]() ![]() Pervasızca odama dağılır zamanlar ![]() ![]() ![]() “Çocuk yanımı bulabilirsem ![]() düzelteceğim hepsini”… İnanmaz yine… Vazgeçerim diye… Kızgın gidişine hak verir ellerim ![]() ![]() Efkârım önüme düşer ![]() Islanır adımlarım ![]() Uykumu çalan geceler yağar sabahlara ![]() ![]() Biraz aşk ![]() ![]() ![]() Biraz beyazı olmalı bu kâğıtların ![]() Penceremde kalır gözlerim ![]() ![]() Yağmurları kana bular ![]() Akşamı bulur vakit ![]() Odama gelme anne ![]() Açma kapımı ![]() ![]() ![]() ![]() Nereye dönsem üzerime devrilir ![]() gecikmişliklerim ![]() Nazlı bir yıldıza aldanıp; keşke,kırmasaydım titrek lambamı ![]() Kırılmış çok şey var anne ![]() Raflarda yarım kalmış hayallerim dağınık… Kopkoyu bir duman; korkularım… “Topla” deme artık ![]() Anla ki yerinde her şey… Ayaklarım kanamasa yürüyemem artık ![]() ![]() Kaybolursa; bulamam umudumu ![]() Yüreğime batmasa nazlı yıldızın parçaları ![]() ![]() Sızlamasa yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() Çabaladım ![]() ![]() Yapraklarımı kaybettim ![]() ![]() Yoruldum ![]() ![]() Düzen bensiz kurulmuş ![]() ![]() Odama gelme anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toplayamıyorum Yüreğimin Kırıntılarını Anne!
![]() |
Cevap : Kırılmış Çok Şey Var Anne!.. |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kırılmış Çok Şey Var Anne!..Vakit ayırdığınız için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|