10-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hz. Omar Moslemi Must
Hz Omar moslemi Must
Hakkında Hz Omar moslemi Must
Hz Omar moslemi Must
Hz Hamza vastuvõtmise Islam, moslemid on meeletult ebajumalateenijad armastus on, aga teeskleb teeskleb ti Vanemad Quraysh, "Dârü'n-Nedve" ka kogunud "Nad on gettin võimendavad s paljunevad, ei vaata nii kiiresti, kuidas tulevikus on sündinud   ta ei saaks täpselt vahend ohtude bulmalayız" ütlesid nad Mitmesugused ettepanekud visati välja Abu Cehil:
"-Muhammad (pbuh) 's ei ole muul viisil tapmises See on töö, kui ma lasin kaamel ja kullaga," ta tõusis püsti Omar:
"-Khattab poja, kuid see muudab töö"? ütles ta Omar sätestatud aplausiga Nuaym'e kuşanıp poeg Abdullah kogunes viis tema relvad Nuaym:
"-Kui selline või Omar"? küsis ta Omar:
"-Muhammad, araablased panna lahususe keha kõrvaldada kaldırmağa"   vastas ta
"-Ya Omar, sa üritasid väga raske töö Moslemite, Muhammad (PBUH) 's ketramine nagu propeller ümber, siis yaklaştırmazlar Teda Kuigi me saame, et vastu võeti, siis Hâşimoğulları MAZ s lase teistel elada"   ütles ta Omer need sõnad olid naised
"-Või oled üks neist"? ta räbalais Nuaym:
"Vaadake-Sa enne mind oma sugulaste juurde Enişten Said õde Fatima sai moslemid," ütles ta
Omar ei andnud talle mingit võimalust Aga kahtlus langes määrata muuta tee tõsi onu ütles b Zeyd'in oli tema kodus Vahepeal sees Koraanis loetud Omar, kuulis ta ukse ees laialdaselt lugeda Kırarcasına tabas ukse
Telaşlandılar siseringi nägin Omar Umar Islam, teadis vaenulikkust Sahifesini kohe peitis Koraan ja uks avatakse Omar:
- "Mis asi see läbi lugeda"? hüüdis ta Onu:
- "Mitte midagi," vastas ta Omar:
- "İşittiklerim true" Noh, raev oli üle eniştesinin Intrusive õde kõrvakiilu vere vasakule Olles haiget tema õde Fatima:
- "O Omar, Hirm Jumala ees Muutusin ma moslemite ja mu naine, ja sa oled uhke, et me ei karda
|
|
|