Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Ισλάμ, Τι, είναι, το

Τι είναι το Ισλάμ;

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Τι είναι το Ισλάμ;

Τι είναι το Ισλάμ;
Hakkında Τι είναι το Ισλάμ;

Τι είναι το Ισλάμ;

Η θρησκεία του Ισλάμ, ο Αλλάχ, όπως ο τελευταίος προφήτης Muhammad (PBUH) αποστέλλονται σε όλους τους ανθρώπους μέσα από την τελευταία και πιο τέλεια θρησκεία Η άφιξη του Ισλάμ, άλλες θρησκείες, η διάταξη αυτή έλαβε τέλος Όποιος αποδέχθηκε την θρησκεία του Ισλάμ ονομάζονται μουσουλμάνοι Αλλάχ είναι η μόνη αυθεντική θρησκεία του Ισλάμ, η πιο πρόσφατη και, στο Ιερό Κοράνιο αναφέρεται ως εξής:

"Σήμερα έχω τελειοποιήσει τη θρησκεία σας για σας Προώθηση Μου επάνω σου (Μήπως Grace), ολοκλήρωσα και έχω επιλέξει το Ισλάμ ως θρησκεία σας (και μόνο το Ισλάμ, ήμουν ευχαριστημένος και ικανοποιημένος με αυτόν)" (Al-καθαριότητα, 3)

"Ποιος καλεί μια θρησκεία, εκτός από το Ισλάμ, [η θρησκευτική επιλογή] δεν θα γίνουν δεκτές προς, και αυτός απογοητευμένος Εφεξής [μεγάλη απώλεια] από μουστάρδα [θα] φορτηγό"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com