Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çka, Është, islami

Çka Është İslami?

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çka Është İslami?

Çka është Islami?
Hakkında Çka është Islami?

Çka është Islami?

feja e Islamit, All-llahu, si profet i fundit Muhamed (as) ka dërguar për të gjithë njerëzit me fenë e fundit dhe më të përsosur Ardhja e Islamit, fetë e tjera, dispozita erdhi fundi Kushdo që e pranoi fenë e Islamit janë quajtur muslimanë All-llahu është e vetmja fe autentike të Islamit, më të fundit dhe, në Kuranin e Shenjtë është treguar si vijon:

"Sot jua përsosa fenë tuaj për ju bindur Time ndaj jush (A Grace), kam përfunduar dhe unë kam zgjedhur Islamin si fenë tuaj (Islamin vetëm, unë isha i kënaqur dhe të kënaqur me atë)" (El-Çupë, 3)

"Kush e quan një fe tjetër përveç fesë islame, ai [fetare zgjedhje] nuk do të pranohen për të, dhe ai i irrituar botën tjetër [të mëdha humbje] nga mustardë [do] kamion"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com