Hadi Hazır Mısınız...? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hadi Hazır Mısınız...?Hadi hazır mısınız ![]() ![]() ?Hakkında Hadi hazır mısınız ![]() ![]() ?![]() Hadi hazır mısınız ![]() ![]() ? Serin öyleyse seccadenizi kıbleye doğru kapatın gözlerinizi ![]() aydınlığınız gönlünüzdeki O'na olan sevginiz olsun ![]() göz yaşlarınız süzülsün yanağınıza yüreğinizde kavrulan aleve serinlik olsun göz yaşlarınız ![]() Işte dost nedir bilmek mi istersiniz ![]() menfaatsiz ![]() korkunuz olmayacak ![]() acaba demiceksiniz ![]() acaba ben onu sevsem o da beni sever mi korkunuz olmıcak yüreğinizde çünkü O vaat ediyor ![]() severseniz severim ![]() severseniz severim ![]() severseniz severim ![]() ne güzel değil mi sevginize karşılık bulmak ![]() sevginizin karşılıksız kalmıcanı bilmek ![]() şu dünyada yüreğinizi yakan onca dosta ![]() onca sevgiliye bir çare bir derman![]() yürek yakmayan ![]() yüreğe serinlik veren bir dost![]() vedud olan bir dost ![]() rahman olan bir dost ![]() rahim olan bir dost ![]() gafur olan bir dost ![]() sözünde sadık olan bir dost ![]() surete değil sirete bakan bir dost ![]() Dost ![]() dost![]() dost![]() diye inleyene Gel ![]() gel![]() gel![]() diye nida eden bir dost![]() Ben seni sevdim diyene gel kulumsun diyen bir dost ![]() suretimle ![]() maddemle değil![]() yüreğimle acziyetimle geldim diyene rahmetinle ![]() şefkatimle![]() inayetimle karşılandın diyen bir dost![]() Haydi yandıysa yüreğiniz ![]() yediğiniz darbeler yıldırdıysa sizi ![]() sevginiz hep sevgisiz kaldıysa ![]() yüreğinize değer verilmediyse ![]() artık dayanamıyorum sevgisiz kalmaya diyorsanız serin öyleyse seccadenizi kıbleye doğru kapatın gözlerinizi ![]() aydınlığınız gönlünüzdeki O’'göz yaşlarınız süzülsün yanağınıza yüreğinizde kavrulan aleve serinlik olsun göz yaşlarınız ![]() O dost ise yürekte serinlik var O dost ise yürekte huzur var O dost ise yürekte coşku var O dost ise yürekte yürek var ![]() ![]() Ve O ![]() eğer O sevgili ise aşık olunan ise![]() İşte o zaman yürekte olana tarif yok ![]() İşte o zaman yürekte olanı yazacak kalem yok ![]() İşte o zaman yürekte olanı söylicek dil yok ![]() İşte o zaman O var ![]() ve O var ise ![]() Haydi artık sözler sükut etsin ![]() bırakın yürekleriniz konuşsun ![]() Seccadeniz sevgiliyle buluşmanız olsun ![]() göz yaşlarınız sevgiliye hediyeniz olsun ![]() yüreğiniz sevgiliyle konuşan diliniz olsun ![]() sevgilinin size nasıl tecelli ettiğiniz işte o zaman ![]() işte o zaman anlaıcaksınız![]() ve işte o zaman anlıcaksınız O dost ise her şey dost O sevgili ise her şey sevgili ![]() ![]() ALINTI |
|
|
|