![]() |
Etli Enginar Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Enginar TarifiEtli Enginar için gerekli Malzemeler: 3-4 adet enginar 200-250 gr ![]() 2 kaşık tereyağ 2 orta boy kuru soğan 2 orta boy domates 1 limon Tuz Su Etli enginar yemeği nasıl yapılır: Enginarların kabuklarını soyup içlerini temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanları yemeklik olarak ince ince kıyın ![]() ![]() Şimdi bir tencereye yağı koyup kızdırın ve soğanları pembeleşinceye kadar kavurun, sonra içine kuşbaşı etleri de ekleyip kavurmaya devam edin ![]() ![]() ![]() Sonra 1-1,5 bardak kadar sıcak su koyun ve tencerenin altını kısın, etler iyice pişinceye ve enginarlar da yumuşayıncaya kadar pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|