|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşktankaçak, cadı, gidiyorum, olan, sonu, ölüm |
![]() |
Gidiyorum Sonu Ölüm Olan Aşktan...~Kaçak Cadı~ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gidiyorum Sonu Ölüm Olan Aşktan...~Kaçak Cadı~kurtuluyorsun ![]() Karanlık dünyanın sonu ölüm olan bu hayatın Her günü gözyaşıyla geçen günlerimin Uğruna boşa savaş verdiğimin aşkımın Acımasız insanların eziyetlerine katlanıp Hayat güzel diyemiyorum yaşamaya değmez ÖLmek istiyorum bu kadar sıkıntıya katlanmak niye Sonu ölüm değilmi zaten Kim değer uğruna yaşamaya Varlığım dünyayı kurtarmaz yokluğum dünyayı kahretmez Bıktım herşeyden herkezden ben gidiyorum Uğruna yaşadıklarım çoktan silmiş beni Ne bi ailem ne arkadaşlarım varmış Nede benim için herşeye katlanacak vefalı sevgilim Gidiyorum bu son sefer Huzur vermeyen bu hayatta yaşatamadığımaşkımı Mezarda huzurla yaşatırım doya doya çekerim acısını Kurtuluyorsun hastlık ruhluaşkından seni üzen kalbimden Kurtuluyorsun senin için gecelerce ağlayan bu gözlerden Kurtuluyorsun acımasızca sildiğin bu kalpten Kurtuluyorsun aşkın ölümsüzleştiren ruhumdan Direnmiyorum bu son sefer sonu ölümle biten son intaharım olsun aşkım Gidiyorum sonu ölüm olan bu aşktan ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|