![]() |
Dön Bana Deme Nolur!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dön Bana Deme Nolur!!!!Dön bana yeniden nolur? Sev beni yeniden nolur? Al beni yanına nolur? … ![]() Şarkısını doladım dilime günlerdir ![]() ![]() ![]() Geceleri yatağına uzandığında bu şarkıyı fısıldadığını biliyorum ![]() Şimdi sen bana DÖN desen nolur? Bu kalbi onarmaya yeter mi? Yalvarsan nolur? Ağlasan nolur? Bensizlikten ölsen nolur? Hiç…… ![]() ![]() Koca bir hiç……… Beni unutacağını sanarak yaptın en büyük hatayı ve benim seni unutamayacağımı sanarak aslında… Bilmiyordun gecelerde seni yüreğimden sessizce söküp attığımı ![]() ![]() Ben koca bir aşkı kendi ellerimle paramparça ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağladım … ![]() Çok… ![]() ![]() Hıçkırıklarıma boğuldum yeri geldi… Nefesim kesildi zaman oldu… Ama yapacaksın dedim yaptım… Seni , sevdiğimi, gönlümü, çiçeğimi attım yüreğimden… Acıdı !! Haddinden fazla acıdı… Kanadı!!! Durmamacasına kanadı… Sen beni hırsının oklarıyla paramparça ederken senden kopuşumu anlayamadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yaptı… ![]() Şimdi şaşkınsın ![]() ![]() Ve …… Beni seviyorsun… ![]() Bunun farkına geç varıyorsun pişman oluyorsun çırpınıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Düşün!!!! Bir tokat gibi suratıma yapışan sözlerini düşün! Beni yarı yolda bırakışlarını düşün ![]() ![]() ![]() ![]() Daha birçok şey sayabilirim de sana ama sen sadece bunları düşün o bile yeter… Şimdi utanmıyorsun bana dön diyorsun! Şimdi hiç düşünmüyorsun beni yanına al diyorsun! Şimdi hiç hesaplamadan SEV beni yeniden diyorsun! O kadar KOLAY mı sanıyorsun… O aşk kolay mı katletildi bu yürekte?? Sen kolay mı söküp atıldın sanıyorsun ![]() ![]() Bilmiyorsun… ![]() Devam et ! bilme sen !!! Çektiğim acıları bilme yandığım geceleri bilme !! bilme… ![]() ![]() Bittin… beni de bitirdin ama sende bittin… Hiç dönmemecesine terk edildin… Sana bundan sonra tek yapabileceğim yardım seni söküp çıkardığım o paslı hançer var ya onu sana vermek sadece… Zor olacak… ![]() Canın yanacak… Kanayacaksın… Ağlayacaksın… Haykıracaksın… İsyan edeceksin… Ama …………… Başaracaksın !!! Korkma !!! Ölmeyeceksin ama GÜÇLENEMEYECEKSİN DE… ![]() Şimdi DÖN bana DEME n’olur!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|