![]() |
Sanal Ask Gercek Sevgi . . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sanal Ask Gercek Sevgi . .Bir insan gerçekte hiç görmediği birine karşı sevgi duyabilir mi? "Sevgi beklentisiz ve çıkarsızdır" der Fromm ![]() ![]() Bu yazının amacı İnternet' te yaşanan aşkların benzersiz olduğunu kanıtlamak değil ![]() ![]() Ancak söylemek istediğim İnternet'in insana verdiği sınırsız özgürlük duygusu ve fantazileri gerçekleştirmek için mükemmel bir araç olduğu hissi ![]() Başlangıçta ve bazen asla bunun farkına varamıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Artık olduğunuz gibi kabul edildiğiniz duygusuyla karşınızdakini olduğu gibi kabul etmeye başlıyorsunuz ![]() ![]() kısacık bir zaman içinde ![]() Karşınızdaki kesinlikle doğru kişidir çünkü siz onunla konuşmaya devam etmektesiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Bu duygularınız karşılıklıdır ve aranızda önceleri beklentisiz bir dostluk doğar ve sonra bu yavaş yavaş sevgiye dönüşür ![]() ![]() Ve hatta siz İstanbul' da ve sevgiliniz Brezilya' da olabilir ![]() Ne farkeder ki ihtiyacınız olan sarılmak için bir beden degildir ![]() ![]() Bir elmanın bir yarısı siz diğer yarısı "o" dur ![]() Size "Bu rüyadan hiç uyanmasak" der siz de ona "Bu bir rüya değil" dersiniz rüya içinde bir gerçekliği yaşadığınızı bilerek ![]() Birlikte idealinizdeki evi bulur ve içini eşyalarla donatırsınız ![]() öpücükleri kondurursunuz dudaklara ![]() Bilgisayarın soğuk ve soluk ekranı karşısında o öpücüğü hissedersiniz dudaklarınızda ve gerçek olan hiç bir öpücük bu kadar derinden sarsmamıştır sizi daha önce ![]() Sonra; "sana tuhaf gelecek belki ama" dersiniz "Seni seviyorum" ![]() ![]() ![]() Ekrandaki cevap mutlulukların en güzelini yaşatır size "Ben de seni seviyorum" Sonra ne mi olur? Bilmem ![]() ![]() Bu sorunun binlerce cevabı var ![]() ![]() ![]() ![]() Belki hayatınızın aşkını İnternet üzerinde bulabilirsiniz ![]() ![]() "Yarın bir başkasını bulurum" kolaycılığına kaçmayın ![]() Bulamayabilirsiniz ![]() Ona sahip çıkın ne pahasına olursa olsun ! |
![]() |
![]() |
|