![]() |
Gitme.. Bedeli Neyse Ben Yine Öderim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitme.. Bedeli Neyse Ben Yine ÖderimBir duygunun esiri aklım sadece delicesine yaşamak var seni seninle ![]() ![]() özgürlüğün pençesinde kıvranırken düşüncelerim hep sen varsın düşüncelerimde sen gözlerimdeki hayal bakışlarımdaki tutarsızlık sen gecem sen gündüzüm gibisin bir yolun başındaki kararsızlığım başlamak istediğim ama bir o kadar da korktuğum bir yol ![]() ![]() seni istiyorum geceler boyu karşımda korkmadan dokunmak için sana içimdeki yangınların ötesinde sarılmak hiç bırakmamacasına git!! git artık sen bana çok gibisin ![]() kahvemin kokusuna sinme ![]() aynada seni görmek istemiyorum ![]() sesini de al git başımdan ![]() gecelerde seni istemiyorum ![]() Yok hayırr gitmee ![]() ![]() ![]() ![]() sarhoş bir edayla bakarken başkalarına ![]() yoo gitme herşeyim senin olsun sen bende kal lütfen ![]() beni bırakırsan paramparça olur dünyam ![]() ![]() kurduğum sırça köşk yıkılır hayallerimle birlikte ![]() ama hayır git ![]() ![]() ![]() ![]() aldığım havaya seni sığdırmak yediğim ekmeğe sen gibi bakmak istemiyorum ![]() Al anılarını da çek git benden ![]() Git----me gitme ![]() ![]() GİTME BEDELİ NEYSE BEN YİNE ÖDERİM!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|