![]() |
Seviyor Muydun ? Oynuyor Muydun ? Bir Bilmece . . . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seviyor Muydun ? Oynuyor Muydun ? Bir Bilmece . . .![]() ßir iki SatıR yazacaqIm Sadece ![]() Korkma ! ßir iki SatıRLık kaLı$ım oLacak ![]() Ho$çakaL Canımın içi , Ho$ça kAL ! ßir veda cümLeSi ![]() ![]() ![]() ![]() ßir depRem qibi ayRıLık cökeR üzeRime biR ho$ça kAL'La ![]() ![]() Sadece biR iki SatıRLık yan yana qeLi$imiz oLacak , koRkma ![]() ![]() ßeLki tokaLa$acaqIm yA dA veda - i buSe konduRacaqIm yanaqIna ![]() ![]() ßeLki dE biR dipnotLa ; Ho$ça kAL'La qideCeqim ![]() ![]() ![]() SonraSı ; ßenSiz kaLacakSın i$te iStediqin oLacak ! qideCeqim deRt etme ! SevmekLe Sevmemek aRaSındaki inCe biR noktaydIm Sende ! SeviyoR muydun ? OynuyoR muydun ? biR biLmeCe ![]() ![]() ßunca zaman bo$una yoRmu$um kendimi , bELLi ki SevmiyoRdun ![]() ![]() ![]() ![]() Tamam biR iki SatıRLık kaLı$ım oLAcak , qöRmeyecekSin biR daha ßeni ![]() ![]() Ho$çakaL Canımın içi , Ho$ça kAL ! VarmıydIm Sende , hiC biLmiyoRum ![]() ![]() yAda biR cümLe'cik oLdum mu yüReqindE ? ![]() ![]() ![]() ![]() aRtIk hiC biR $ey faRk etmez ![]() heR $ey[im] topaRLanıyoR bu evden , Senden ! SenLeyken biLe SenSiz dü$en takwimLeR , SenSiz qeCen SaatLeR ![]() ![]() ßaktIqIm AynaLaR ![]() ![]() Hepsi hiC biRi yOk artIk hayatInda ![]() ![]() ![]() [ beLki hiC oLmadIm ![]() ![]() biR iki SatıR yazacaqIm Sadece ![]() biR iki SatıRLık kaLı$ım oLacak ! Son kez ![]() ![]() ![]() Daha fazLA uzatmıyoRum , daha fazLa yakmayacaqIm kendimi ![]() ![]() qidiyoRum : Hosca KaL canımın ici Hosca KaL ![]() ![]() Sevmeye deqmeSdim ki zaten i İyiki dE yük etmedin beni yüReqine ![]() İyiki dE defettin ßeni ba$ından ! En iyiSini yaptIn En iyiSiydi İnan ![]() En qüSeLini , En uyqununu yaptIn bana ![]() ![]() dEqmezdim SeviLmeye ![]() ![]() ![]() dEqmezdim deqeR veRiLmeye ![]() ![]() ![]() AqLamaya , üzüLmeye , deRt ediLmeye dEqmezdim ![]() ![]() kaRanLık qeceLeRin yıLdızı oLmaya dEqmezdim ! bo$weR iyi ki dE Sevmemi$Sin ![]() ![]() ßana dEqmez'di hiC biR qözya$ alıntı |
![]() |
![]() |
|