Onsuz Ellerim Buz... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Onsuz Ellerim Buz...Git Rüzgar,Al Getir Onu ![]() ![]() ![]() bazen içine attıkları kemiriyor insanı ya hayatına hiç almayacaksın ya da sildin mi zerre kadar iz bırakmayacaksın yoksa gecenin bir yarısı öyle bir sızlatır ki içini dünya başına döner ![]() yine hüzün uğradı geceye sabah gittikçe uzaklaşıyor benden o da sevmiyor beni herkes gibi yalnızlık ağızda çoğalan tatsız lokma, ne yutabiliyorum ne de atabiliyorum ![]() adı hasret, sızısı sonsuz, yatağım onsuz ![]() ![]() titrek bir iç çekişi hakim bedenime, onsuz olmayacak biliyorum duvarlar üzerime geliyor, daralıyor ruhum Ecel gelse eğeceğim boynumu önüne bir koyun gibi gözlerimi kapatmak geçiyor içimden sonsuz bir uykuya, uyumak , uyumak ![]() ![]() ve bir daha uyanmamak![]() ![]() ne güzel bir vuslat demi ölüm denen meçhul son ama biliyorum ki her iki dünyada da olmayacak yanımda ![]() hey gidi hırçın rüzgar neden bu kadar acımasızca vuruyorsun pencereme sen de mi intikam alıyorsun benden aklınca oysa benim gözlerim sende değil, hep aralık bıraktıgım kapımda o gelecek, gıcırdatarak silecek ölüm sessizliğini odamdan ![]() çek git şimdi , dövünme deli deli, insafsızca vurma kendini oradan oraya yalnızlığımı da al git buralardan![]() ![]() ![]() gizli bir mektup sıkıştrayım cebine git onun kapısını döv usulca gözyaşlarımı gotür o yağmuru çok sever bilirim penceresinden sız içeri bir su gibi avuçlasın beni , ellerinden kalbine sızayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yatağım onsuz , gece sonsuz ![]() ![]() silahım kurşunsuz, sobam odunsuz ![]() ![]() ![]() git rüzgar, al gel onu ![]() ![]() ![]() onsuz ellerim buz ![]() ![]()
|
|
|
|