![]() |
Fakir Ve Zengin |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Fakir Ve ZenginZENGİN ve FAKİR Resül-i Ekrem (s ![]() ![]() ![]() ![]() İslami adetlere göre herkes her hangi mevkide olursa olsun bir oturuma girince nerede boş yer bulursa hemen oraya oturmalıdır ![]() ![]() O adam etrafına bakındı ve boş bir yer buldu; gitti oraya oturdu ![]() ![]() ![]() Bu hareketleri izleyen Resul-i Ekrem (s ![]() ![]() - Fakirliğinden sana bir şey geçer diye mi korktun? - Hayır ya Resülallah ![]() - Servetinden ona bir pay düşer diye mi korktun? - Hayır ya Resülallah ![]() - Elbiselerin kirlenir diye mi korktun? - Hayır ya Resülallah ![]() - O halde niçin yanından uzaklaşıp bir kenara çekildin? - Yanlış bir iş yaptığımı ve hata ettiğimi itiraf ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() - Eski giyimli adam: Fakat ben bunu kabul etmeye hazır değilim ![]() - Cemaat: Niçin? - 'Çünkü bir gün beni de bir gururun sarmasından ve bir müslüman kardeşime, bu gün bu şahsın bana yaptığı gibi, aynı hareketi yapmaktan korkuyorum' der ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fakir Ve Zengin |
![]() |
![]() |
#2 |
reyf
|
![]() Cevap : Fakir Ve Zenginvay beee nerde o insanlık ![]()
|