Sünnet Düğünü Davetiye Yazıları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sünnet Düğünü Davetiye YazılarıSünnet Düğünü Davetiye Yazıları Sünnet Davetiye Yazıları Kirvem uzaklarda gelemez, Siz olmazsanız sünnetçi amca kesemez, Gelin birlikte olalım, Sünnetsiz kalmayayım, Bekleyenim var, Onsuz solmayayım Bahar değil yaz imiş, ben kararımı verdim benim gönlüm az imiş, sünnet olmak tek derdim müslümanlığın ilk şartı, bütün dostlar buyursun sünnet olmak farz imiş sünnetçiye söz verdim ![]() Sünnetçi amca sordu: Son kararınmı oğlum? içime bir korku doğdu joker hakkımı kullanıyorum Anne ve babama danışıyorum dedilerki artık zamanı doldu bende sünnet oluyorum bütün sevenlerimi sünnetime bekliyorum ![]() Ey Muammed'in ümmeti, Sevgili Peygamberimizin (s a v ) Sünneti, Müslümanların güzel adeti, Sıram geldi sünnet oluyorum Beni sevenleri sünnetime bekliyorum ![]() Gözlerim arayacak eşi dostu, Anlarsınız ya sünnetçi amca delecek postu, Sevineceğim sizlerden duyarsam bir ses, Teslimim sünnetçi amca, İstediğin kadar kes ![]() Ailemin tek oğluyum Babamın sağ koluyum Hey büyüklerim Bende adam oluyorum Laf aramızda ya Birazda korkuyorum Bu mutlu günümüze Sizleride bekliyorum ![]() Biraz korkum olacak Biraz rengim solacak Sünnetçi amca gelip Bir parçacık çalacak Bu mutlu gün içimizde ebediyen kalacak Biliyorum en bahtiyar Annem ile Babam olacak ![]() Sünnet sünnet dediler Başımın etini yediler Eğer sünnet olmazsan Sana kız yok dediler ![]() Öyle bir köprüdürki Geçmek gerek Her Müslüman gelsin görsün Sünnet olup erkek olacak Gelirseniz mutlu kalacak ![]() Tanımıyorsanız beni, görmek isterseniz beni, En neşeli günümde, mutlu edersiniz beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() günü sünnetçi,Kesecek pipimi, bilmiyorum akibetimi Ağlarsam ayıplamayın beni, Yapılacak Sünnet Düğünüme bekliyorum hepinizi ![]() Biricik Oğlumuz Serkan Diyor ki, Halalar, teyzeler, amcalar Gelin beni yalnız koymayın Kesecekmiş aman şaka sanmayın Sünnetim var, yalnız bırakmayın Biraz korkuyorum yalnış anlamayın
|
|
|
|