![]() |
İtibar Bir Süre.. Ama Karakter Bir Ömür Boyu.. |
![]() |
![]() |
#1 |
rock_alltime
|
![]() İtibar Bir Süre.. Ama Karakter Bir Ömür Boyu..Gün bitince hayatım birçok hayata değecek,
Güneş batarken iyi kötü sayısız iz bırakacak, Bende hep bunu ister, bunu dilerim, Hayatım başkalarına değerek çoğalsın diye ![]() ![]() ![]() Bu şiirin şairini bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ailemle, İşyerinde veya herhangi bir mağazadaki görevliyle etkileşim içindeyken, hayatımın diğer pek çok insanın hayatına dokunduğumun farkındayım ![]() ![]() ![]() ![]() Seçim bana ait ![]() ![]() İnsanlar üzerinde olumlu etkiler yapmaya ve hayatlarına değer katmaya başladığımı düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onlara kitap okuduğum zaman, kitapları sevmeleri için özendirdiğimi düşündüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hareketlerimiz binlerce insanın hayatına dokunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temelde iyilik ve dürüstlük var ![]() ![]() Dürüstlüğü, temeli sağlam bir eve sahip olmanın korkunç bir fırtınada sağladığı yararlar olarak düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yüzden küçük şeylere dikkat edip dürüstlük kazanmak çok önemlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eski zamanlarda zanaatkarlar , yaptıkları eserlerin üstüne kendilerini belirleyen bir işaret koyarlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başkalarının hayatlarını etkileme söz konusu olduğunda, hiçbir ünvan, görev dürüstlüğün yerine geçemez ![]() ![]() ![]() ![]() Aradaki ince farkı *Hersey Davisi*in söyledikleri nasıl ayırıyor ![]() ![]() itibarı, içinde yaşadığın ortam belirler karakteri, inandığın doğrular ![]() ![]() İtibar, sandığın şeydir ![]() ![]() karakter, olduğun şey ![]() ![]() itibar, fotoğraftır ![]() ![]() ![]() karakter ise yüz ![]() ![]() itibar, dışarıdan gelir ![]() ![]() karakterise içeriden ![]() ![]() itibar, yeni bir topluluğa girdiğinde sahip olduğundur ![]() ![]() karakter giderken elinde olan ![]() ![]() itibar bir anda olur ![]() ![]() ![]() karakterin bir ömür boyunca ![]() ![]() ![]() Etkili insan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İtibar bir süre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|