![]() |
Resimli İmzalık Nickler |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Resimli İmzalık NicklerdefoL ![]() Çekip gitmek gibi birşey Bu ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Gülümsettikleriniz için ![]() ![]() ![]() Yılmayan kalbimle gurur duyuyorum ![]() Seviчor Sevmiчorrr ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkα kαpını αçtıqın zαmαn αcılαr qiremez diчemezsin ![]() Aşk αcılαrıчlα tutkulαrıчlα qözчαşlαrıчlα rüzqαrlαrıчlα tαze çiçek kokulαrıчlα bir bütün olαrαk qirer içeri ![]() ![]() ![]() Aşkı αcılαrdαn süzemezsin ! İstesen de istemesen de αşkα boчun eqersin ![]() ![]() Burası büчük şehir qünahkar şehir o vurdumduчmaz o deli dolu şehir ![]() Ben bu şehirde sensiz чaşayamam ![]() Bir qününde dört mevsim var bu şehrin ![]() ![]() Bu şehir baştan başa sen ![]() ![]() Bi Prenses BuLucam ama KraLiçe her zaman |ANNEM| oLucAK Sana geL diyemem Ben kendimden gideLi çok oLdu Yüreğime ayazLar vurdu ŞarkıLarım öLdü benim bugün Ve ısLak bir cama vurdu çocukLuğum ![]() "Sarıl ßana" Hayata sarıldığın gißi ![]() ßütün korkular gerçek olduğunda ![]() Ve ßeni mezarımdan çıkardığında ![]() "Sev ßeni" Güneşi sevdiğin gißi ![]() Vampir kalßimdeki kanı yakıp kavuran ![]() ![]() GözyaşLarımdan y a n g ı n L a r çıkarıp y a k m a l ı b u y ü r e ğ i… ![]() bazen s u s k u n luk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her şeyi bilmek için belki de hiçbir şey bilmemek gerekir deniyor ![]() ![]() ![]() kimbilir ![]() ![]() en iyi bildiklerimiz y a v a ş y a v a ş unuttuklarımızdır Öyle bir hayat yaşıyorumm ki ![]() [ Cenneti ] de gördüm [ Cehennemi ] de ![]() Öyle bir aşk yaşadım ki ![]() Tutkuyu da gördümm ![]() ![]() Bazıları seyrederken hayatı en önden ![]() Kendime bir sahne buldum oynadım ![]() Öyle bir rol vermişler ki ![]() ![]() Kendi kendime konuştum bazen evimde ![]() Hem kızdım hem güldüm halime ![]() Sonra dedim ki 'söz ver kendine' Denizleri seviyorsan ![]() ![]() S e v i l m e k i s t i y o r s a n ![]() Uçmayı seviyorsan ![]() ![]() Korkarak yaşıyorsan ![]() ![]() Öyle bir hayat yaşadım ki ![]() Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok degerliymiş ki zaman ![]() Hep acele etmem bundan ![]() a n l a d ı m m m m m m ![]()
![]() |
Cevap : Resimli İmzalık Nickler |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Resimli İmzalık NicklerEline sağlık yeşim çok güzel imzalar
|