Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alfabetik, sıra, ülkeler

Ülkeler Alfabetik Sıra

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ülkeler Alfabetik Sıra

A

Abhazya - Afganistan - Afrika (Güney) - Afrika (Orta) - Almanya - Amerika Birleşik Devletleri - Andorra - Angola - Antigua ve Barbuda - Arjantin - Arnavutluk - Avustralya - Avusturya - Azerbaycan

B

Bahama - Bahreyn - Bangladeş - Barbados - Batı Sahra - Batı Samoa (yeni ismi Samoa) - Belçika - Belize - Benin - Beyaz Rusya - Bhutan - Birleşik Arap Emirlikleri - Bolivya - Bosna-Hersek - Botsvana - Brezilya - Brunei - Bulgaristan - Burkina Faso - Burma (yeni ismi:Myanmar) - Burundi

C

Cezayir - Cibuti Cumhuriyeti - Cook Adalar

Ç

Çad - Çin Halk Cumhuriyeti - Çek Cumhuriyeti

D

Danimarka - Doğu Timor - Dominika - Dominik Cumhuriyeti-Demokratik Kongo Cumhuriyeti

E

Ekvador - Ekvator Ginesi - El Salvador - Endonezya - Eritre - Ermenistan - Estonya - Etiyopya

F

Fas - Fiji - Fildişi Sahilleri - Filipinler - Filistin - Finlandiya - Fransa

G

Gabon - Gambiya - Gana - Gine - Gine-Bissau - Grenada- Guatemala - Guyana - Güney Afrika Cumhuriyeti - Güney Kore -Güney Kıbrıs Rum Yönetimi- Gürcistan

H

Haiti - Hindistan - Hollanda - Honduras - Hırvatistan

I

Irak

İ

İngiltere - İran - İrlanda - İspanya - İsrail - İsveç- İsviçre - İtalya - İzlanda

J

Jamaika - Japonya

K

Kamboçya - Kamerun - Kanada - Karadağ - Katar - Kazakistan - Kenya - Kırgızistan - Kiribati - Kolombiya - Komor - Kongo Cumhuriyeti - Kongo Demokratik Cumhuriyeti (eski ismi:Zaire) - Kosta Rika - Kuveyt - Kuzey Kore - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti - Küba

L

Laos - Letonya - Lesoto - Liberya - Libya - Liechtenstein - Litvanya - Lübnan - Lüksemburg

M

Macaristan - Makedonya Cumhuriyeti - Madagaskar - Malavi - Malezya - Maldivler - Mali -Malta - Marshall Adaları - Maritus - Meksika - Mısır - Mikronezya - Moldova - Monako - Moğolistan - Moritanya - Mozambik- Myanmar

N

Namibya - Nauru - Nepal - Nikaragua - Nijer - Nijerya - Norveç

O

Orta Afrika Cumhuriyeti

Ö

Özbekistan

P

Pakistan - Palau - Panama - Papua Yeni Gine - Paraguay - Peru - Polonya - Portekiz

R

Romanya - Rusya - Ruanda

S

Saint Kitts ve Nevis - Saint Lucia - Saint Vincent ve Granada - Samoa - San Marino - São Tomé ve Príncipe - Suudi Arabistan - Senegal - Sırbistan - Seyşeller - Sierra Leone - Singapur - Slovakya - Slovenya - Solomon Adaları - Somali - Sri Lanka - Sudan - Surinam - Suriye - Svaziland

Ş

Şili

T

Türkiye -Tacikistan - Tanzanya - Tayland - Tayvan - Togo - Tonga - Trinidad ve Tobago - Tunus - Tuvalu - Türkmenistan

U

Uganda - Ukrayna - Umman - Uruguay

Ü

Ürdün

V

Vanuatu - Vatikan - Venezuela - Vietnam

Y

Yemen - Yeni Zelanda - Yeşil Burun - Yunanistan - Yugoslavya

Z

zambiya - zimbabye

Alıntı Yaparak Cevapla

Ülkeler Alfabetik Sıra

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ülkeler Alfabetik Sıra

Süper bir çalışma ortaya çıkardın Kırmızı Gerçekten tebrik ediyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Ülkeler Alfabetik Sıra

Eski 10-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ülkeler Alfabetik Sıra

Rica ediyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com