Kedi Kafası (Fıkra) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kedi Kafası (Fıkra)Üç kadın ölmüşler ve cennete gitmişler ![]() Cennetin kapısındaki melek: -"Buraya geldiniz ama size bir uyarım var burada kedi kafaları var eğer yürürken onlara basarsanız size ömrünüz boyunca birlikte yaşayacağınız çok çirkin bir adam vericem sizi ona kelepçelicem" demiş ![]() Ve cennetin kapısını açmış ![]() Kadınlar bir bakmışlar her yer kedi kafası dolu Ve aradan haftalar geçmiş![]() 1 kadın bir kedi kafasına basmış Melek hemen gelmiş ve yanında da çok çirkin bir adam varmış![]() Ve kadını bu adama kelepçelemiş ![]() Aradan zaman geçmiş ikinci kadın da kedinin kafasına basmış Ve melek anında gelip onudaçok çirkin bir adama kelepçelemiş ![]() Aradan yıllar geçmiş ![]() 3 kadın bu yıllarda kedi kafasına basmamayı başarmış![]() Bir gün melek yanında çok yakışıklı bir adamla 3 kadının yanına gelmiş Melek bu adamı kadına kelepçelemiş![]() Kadın: -"Ne yaptımda sizin gibi bir adama ömür boyu kelepçelendim ![]() ?"Adam asık bir suratla -"Sizi bilmem ama ben kedi kafasına bastım "
|
|
|
|