Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitmez, hikayeliri, temelin

Temelin Hikayeliri Bitmez...(:

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Temelin Hikayeliri Bitmez...(:

temel karayollarında şantiye şefi olarak çalışıyorbir yere gidiyor ormanda kayboluyor bi ışık göruyor ev oldugunu farkedyor gidip kapıyı çalıyor bir bayan kapıyı açıyor temel: hanım efendı çok özür dılerım ben karayollarında şantıye şefiyim kayboldum benı bu gecelık mısafır edermısınızKadın kabul edıyor alıyor ıcerıye yemek falan yıyorlar ardından kadın temele ben gıdıyorum ıcerıye hazırlanıyım sende hazırlanıp gelırsin temel yok ben burda koltukta yataım dıye cevap werıyor kadın ısrar etmesıne ragmen temel salonda yatıyor sabah kalkıyorlar temel pencereden bakıyor bı tavuk kümesi görüyor 4 tane horoz 1 tane tavuk war içerde kadına dönüp hanım efendı 1 tavuğa 4 horoz çok degılmı? kadın cevap verir; yok onların 3 tanesi şantiye şefidir 1 tanesi horoz(:

__________________________________________________ __________________________
meksikada kilisede temel bir yazı görüyor parayı veren evleniyor temel parayı yatırıyor gidiyor papazın yanına
Papaz:Hani kadın?
Temel: onidami ben bulcaktım (:
__________________________________________________ __________________________
Temel arabasını satacak bir türlü alıcı ççıkmıyor yolda gezerken dursuna raslıyor durumu anlatıyor arabamı bir türlu satamadım diye yakınıyordursunda tamirciye git arabanın kilometresini düşürt daha hemen satılır1 hafta sora temelle dursun yine karşılaşıyordursun sorar ne oldu sattınmı arabayı, temel cevap verir delimisin satarmıyım arabam daha onnbin km de

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com