![]() |
Sana İnandım Sana Güvendim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana İnandım Sana Güvendim![]() RABB'im ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapına geldim, üstümdekiler yırtık sökük, karnım aç, susuzum, gözlerimden akan yaşlar durmak bilmez ![]() ![]() ![]() Vücudumun heryanı yara bere, yüreğim vücudumdan ziyade hasta ![]() ![]() ![]() Cismim biçare, ruhum beklemekte ![]() ![]() ![]() RABB'im ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEN hiçbirşeye muhtaç olmayansın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç bir şey bilmiyorum, cahilim ![]() ![]() ![]() Şüphesiz bilen SEN'sin, alim SEN'sin ![]() ![]() ![]() Ne aldığım abdest beni rahatlatır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne de dilim döner SANA niyaz etmem için ![]() ![]() ![]() Aklımda türlü fikirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kulaklarıma acayip sesler gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerim baktıkça yanlışa bakar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerimin uzandığı şeylerin ne olduğunu bilmem ![]() ![]() ![]() Dokunurum olur olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayaklarım beni nereye götürür? Bastığı yerler yangın dolu ![]() ![]() ![]() Ayaklarıma zulüm ederim ![]() ![]() ![]() Dilimde oluşup, ağzımdan dökülen kelimeler gerçeği anlatmaz ![]() ![]() ![]() Ağzıma, dilime zulüm ederim ![]() ![]() ![]() Yani ben kendime zulüm ederim ![]() ![]() Ya kapımı çalan kulların? Nedirler? Kimdirler? Neden bana gelirler? Kullarını anlamam ve kullarına zulüm ederim ![]() ![]() ![]() Herşey SEN'i zikir ederken bana ne olur bilmem, SEN'i zikirden uzaklaşırım ![]() ![]() ![]() Ey tüm Kemaleti kendinde bulunduran ALLAH'ım ![]() ![]() ![]() Kendimi SANA teslim etmeye geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|