![]() |
Bir Erkek Nasıl Delirtilir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Erkek Nasıl DelirtilirKadın: Saçımı kestireyim mi? Erkek: Olur ![]() Kadın: Ama kıyamıyorum ![]() Erkek: Öyleyse ke ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın: Canım değişiklik istiyor ![]() ![]() ![]() Erkek: O halde kestir ![]() Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi ![]() Erkek: Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı ![]() ![]() Kadın: Beni tanıdığında kısaydı ![]() ![]() Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla' ![]() Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor ![]() Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen ![]() ![]() Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi? Erkek: Kat kat ![]() Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz ![]() Erkek: Bırak perçemli olsun ![]() Kadın: Çok yorucu ![]() Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin ![]() Kadın: O zaman asla uzatamam ![]() Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim ![]() Kadın: Bana güzelim deme!!!!!!! Erkek: ?!?!?!?!! Kadın: Saçımada Karışıp Durma!!!! Erkek: Ya Sabır Allahım Kadın: Saçımı Diyorum Saçımı Nasıl etsem?? Erkek: Saçınada Sanada Banada ![]() ![]() ![]() Kadın: Aaa Delimi Ne Bişe Dedik sanki |
![]() |
![]() |
|