Erkekler Bu Cümleleri Gönülden Kurmaz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekler Bu Cümleleri Gönülden KurmazErkekler Bu Cümleleri Gönülden Kurmaz ![]() ![]() ![]() 1 Peki aşkım, öyle olsun![]() 2 Bugün anneler günü, annene gidelim![]() 3 Kaç çocuğumuz olsun hayatım?4 Sen maç izlerken ben ütü yaparım![]() 5 Bugün Pazar, istediğin kadar çarşıda kalabilirsin![]() 6 Yok hayatım istemem, herşeyim var çok şükür![]() ![]() ![]() 7 10 lira fazla bana, 5 ver sen![]() 8 Seni seviyorum aşkım![]() 9 Annem seninle mutlaka evlenmem gerektiğini söylüyor![]() 10 Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor![]() 11 Spor giyinmene bayılıyorum![]() 12 Abime söyleyeyim, seni şirketine finansman müdürü yapsın![]() 13 Ben ek kart istemiyorum Bir kart ikimize yeter![]() 14 Çok eğlendiniz mi?15 Bebeğimiz olursa adını sen koy aşkım![]() 15 Annem ve babam bize geleceklermiş, haydi kaçalım![]() 16 Baaaak, bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım17 Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin![]() 18 Sana bir bira açmamı ister misin?19 Bu sene tatile gitmesek de olur![]() 20 Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun![]() 21 Evin küçüğü büyüğü olmaz şekerim Ev evdir![]() 22 Arabayı birkaç yıl daha kullanalım, olmaz mı?23 Bu akşam mantı mı yapayım, içli köfte mi, hünkar beğendi mi?24 Sucuklu yumurta yapmana bayılıyorum![]() 25 Bebeğin mamasını ben yaparım, sen git uyu
|
|
|
|