Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulgarlar, talebi, özür, şimdi

Bir Özür Talebi Daha!!! - Şimdi Bulgarlar...

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Özür Talebi Daha!!! - Şimdi Bulgarlar...

Bulgaristan'da, Osmanlılara karşı ayaklanma başlatan ve 19 Şubat 1873 tarihinde idam edilen Vasil Levski'nin ölüm yıl dönümünde ATAKA partisi, Türkiye Büyükelçiliği önünde gösteri düzenledi

ATAKA tarafından Bulgaristan'ın en büyük ulusal kahramanı olarak kabul edilen Vasil Levski'nin ölümünün 136 yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma töreni, Levski Heykeline çelenk konmasıyla başladı

Yaklaşık 400 parti sempatizanının katıldığı törenden sonra topluluk aynı caddede bulunan Türkiye Büyükelçiliğine kadar yürüdü

ATAKA lideri Volen Siderov, büyükelçilik önünde taraftarlarına hitaben yaptığı konuşmada, Vasil Levski'nin Osmanlılar tarafından asıldığını, Türkiye'nin bunun için özür dilemesi gerektiğini söyledi

BUYRUN BURDAN YAKIN

BİR ÖZÜR TALEBİ DAHA!!!

Bakalim daha kimler bizden özür talebinde bulunacak Benim tuhafima giden Asil bizden özür dilemesi gerekenler bizim özür dilememizi istiyorlar Bulgarlarda tipki ermeniler gibi kendi yaptiklarini ne cabuk unuttular

Bulgaristan'da komünizm döneminde 1984-1989 yılları arasında ülkedeki Türk ve Müslümanlara karşı uygulanan isim değiştirme kampanyası neticesince binlerce soydasimiz zulüme ugramisti Bu zulümden kurtulmak icin oradaki soydaslarimizin bir cogu Türkiyeye göc etmek zorunda kalmislardi

Ama merak etmeyin bizim Ülkemizde mutlaka bulgarlarada yagcilik yapacak olan sözde aydinlarimiz vardir Cok degil kisa bir zaman sonra bulgarlar icinde bir özür kampanyasi baslatirlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com