![]() |
Bana Bir Resim Ciz... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Bir Resim Ciz...Bana Bir Resim Çiz Mum Işığında Aydınlanmayı Bekleyen Geceler Kapkara Gökyüzünde Kaybolmuş Yıldızlar Acıyan Yüreğim Olsun İçinde ![]() ![]() Acıyı Çiz Bana ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz Kan Revan İçerisinde Unutmaya Uyuyan İnsanlar Kırık Dökük Düşler Kırılmış İnsanlar Olsun İçinde ![]() ![]() Unutmayı Çiz Bana ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz Yolunu Kaybetmiş İnsanların Oradan Oraya Savrulmaları Aradıklarını Bulamamanın Yıkılmışlığı Acı İle Kanamaları Olsun İçinde ![]() ![]() Kanamayı Çiz Bana ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz Yalnızlığın Ayazında Donmaya Ramak Kala İnsanlar Sigaramın Dumanında Boğulan Düşler Dumansız Düşünceler Olsun İçinde ![]() ![]() Ramak Kalmayı Çiz Bana ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz Beklemekten Usanmayan Fakat Beklediği 'Şey'i Unutan İnsanlar Titrek Cümleler Ağlamaklı Sözcükler Unutulan İnsanlar Olsun İçinde ![]() ![]() Unutulmayı Çiz Bana ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz Koşan Ama Sol Tarafındaki Ağırlıktan Kaçamayan O Ağırlığın Altında Ezilirken Çığlıkları Duyulmayan İnsanlar Olsun İçinde ![]() ![]() Sessiz Çığlıkları Çiz Bana ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz Adı İhanet Olsun ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz Adı Ayrılık Olsun ![]() ![]() ![]() Bana Bir Resim Çiz Adı Kavuşmak Olsun… Bana Bir Resim Çiz Adı Sen Olsun… Bana Bir Resim Çiz Senin Resmin Olsun ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|