![]() |
Mona Rosa. Siyah Güller, Ak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mona Rosa. Siyah Güller, AkMona Rosa ![]() Geyve'nin gülleri vegüller ![]() ![]() Kanadı kırık kuş merhamet ister ![]() Ah senin yüzünden kana batacak ![]() Mona Rosa ![]() ![]() Ulur aya karşı kirli çakallar, Ürkek ürkek bakar tavşanlar dağa ![]() Mona Rosa bugün bende bir hal var ![]() Yağmur iri iri düşer toprağa, Ulur aya karşı kirli çakallar ![]() Açma pencereni perdeleri çek, Mona Rosa seni görmemeliyim ![]() Bir bakışın ölmem için yetecek ![]() Anla Mona Rosa ben bir deliyim ![]() Açma pencereni perdeleri çek ![]() Zeytin ağaçları, söğüt gölgesi, Bende çıkar güneş aydınlığına ![]() Bir nişan yüzüğü bir kapı sesi ![]() Seni hatırlatır her zaman bana ![]() Zeytin ağaçları, söğüt gölgesi ![]() Zambaklar en ıssız yerlerde açar Ve vardır her vahşi çiçekte gurur ![]() Bir mumun ardında bekleyen rüzgar, Işıksız ruhumu sallar da durur ![]() Zambaklar en ıssız yerlerde açar ![]() Ellerin, ellerin ve parmakların Bir nar çiçeğini eziyor gibi ![]() Ellerinden belli olur bir kadın, Denizin dibinde geziyor gibi ![]() Ellerin, ellerin ve parmakların ![]() Zaman ne de çabuk geçiyor Mona ![]() Saat onikidir söndü lambalar Uyu da turnalar girsin rüyana, Bakma tuhaf tuhaf göğe bu kadar ![]() Zaman ne de çabuk geçiyor Mona ![]() Akşamları gelir incir kuşları, Konarlar bahçemin incirlerine ![]() Kiminin rengi ak kiminin sarı ![]() Ah beni vursalar bir kuş yerine ![]() Akşamları gelir incir kuşları ![]() Ki ben Mona Rosa bulurum seni İncir kuşlarının bakışlarında ![]() Hayatla doldurur bu boş yelkeni ![]() O masum bakışların su kenarında ![]() Ki ben Mona Rosa bulurum seni ![]() Kırgın kırgın bakma yüzüme Rosa ![]() Henüz dinlemedin benden türküler ![]() Benim aşkım uymaz öyle her saza ![]() En güzel şarkıyı bir kurşun söyler ![]() Kırgın kırgın bakma yüzüme Rosa ![]() Artık inan bana muhacir kızı, Dinle ve kabul et itirafımı ![]() Bir soğuk, bir mavi, bir garip sızı Alev alev sardı her tarafımı ![]() Artık inan bana muhacir kızı ![]() Yağmurdan sonra büyürmüş başak, Meyvalar sabırla olgunlaşırmış ![]() Bir gün gözlerimin ta içine bak Anlarsın ölüler niçin yaşarmış ![]() Yağmurdan sonra büyürmüş başak ![]() Altın bilezikler o kokulu ten Cevap versin bu kuş tüyüne ![]() Bir tüy ki can verir gülümsesen, Bir tüy ki kapalı geceye güne ![]() Altın bilezikler o kokulu ten ![]() Mona Rosa ![]() ![]() Geyve'nin gülleri ve beyaz yatak ![]() Kanadı kırık kuş merhamet ister, Ah senin yüzünden kana batacak ![]() Mona Rosa ![]() |
![]() |
![]() |
|