Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cennetim, musun, olur

Cennetim Olur Musun ?

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cennetim Olur Musun ?

Elini tutsam, dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? Bekle desem, dünyanın bir ucunda beni bekler misin?

Denizimde fırtınalar çıktığında limanım olur musun? Karanlık bastırdığında deniz fenerim, hava açtığında yıldızlarım olur musun; Bulutlar göğü kapladığında pusulam olur musun?

Mihengim, turnusol kağıdım, yüreğimin suyu bulandıkça onu durultacak iksirim olurmusun?

Kapılar kapandığında kapım, yollar aşındığı vakit yolum, saklanmak istediğimde duvarım; olur musun? Özgürlüğüm ve mapusanem olur musun?

Üşürsem evim, yorganım, sığındığım kucağım olur musun? Çölümde vaha olur musun? Vahamda hurma ağacım?

Dağın tavşanı, çölün ceylanı, gecenin hayalleri bağrına bastığı gibi, beni bağrına basar mısın? Şak şak yarılsa bile, gökten umudunu kesmeyen kıraç tarlalar gibi, umut bağlar mısın bana? Gitmek istersem kanatlarım olur musun? Kalmak istersem ayağımda prangam?

Hurilerim olur musun? Soğanda sarımsakta gözüm yok, Tih çölü sürgününde gözüm yok Ateş almaya gidersem, kırk vakit sonra dönsem bile aynı yerde beni bekliyor olur musun?

Arkadaşlarım, ailem, kavmim beni terk ederse ve ben arkadaşlarımdan, kavmimden kaçarsam, bir kez arkana bakmadan, arkamdan gelir misin?

Ot bitmeyen bir vadide yalnızca Allah (cc)'a emanet edip gidersem, sen de beni kınamaksızın O'na güvenir ve sa'y eder misin?

Ümidimi kaybettiğim anda ümidim, neş'emi kaybettiğim zamanlarda coşkum, kalbim işgale uğrarsa rehberim olur musun?

Arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, huzûrum, sürûrum, nûrum, zînetim, nîmetim, CENNETİM olur musun?

Allah (cc)'a emanet edilip de gidersen, Asla seni kinamaksizin, O'na guvenip say ederim benUmitlerinin tukendigi zamanlarda umidin, Nesen kayboldugunda coskun, Ve kalbin isgale ugrarsa rehberin olmak isterim Arkadasin, yoldasin, huzurun, Sururun, nurun, ziynetin, nimetin olmak hayalim Cennetin olmak Şerefim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com