Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kandırdı, lawrens

Lawrens Nasıl Kandırdı.

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lawrens Nasıl Kandırdı.

İlk olarak sarı saçlı mavi gözlü bir arap düşünün Ama güzel bir makyaj al sana
Bir gün Çadır içinde oturmuş, gece lambasını yakmış, yeni kurbanlarını beklemektedir Sakal bırakmış ve sakalına simler dökmüştü Gece lambasında pırıl pırıl parlayan sakallar onu şeyh bile yaptı
Yakalanan Türk askerleine altın para yutturmuş, Sonra Türklerin midesinde altı var inanmazsanız bakın diyerek, karnını yardırmış ve altın parayı buldurmuştur İnan inanırsan
VE İlginç bir sözü, Tren yollarından Türk askerleri sevk işlemleri yapıyorlardı Bu arada Lawrens boş durmuyor Tren yollarına bomba döşüyor Ve Tren geçerken patlatıyordu Ardınsa şunu söylüyordu "Hayatta en zevk aldığım şey Tren yolunu patlatdıktan sonra, Türklerin iniltilerini dinlemektir" Diyecek kadar cani
En sonunda kendi diyarında bisikletle gezerken bir at arabasının altında kalarak can vermiştir

Alıntıdır
Selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com