![]() |
T.C Deki Kamu Kurum Ve Kuruluşlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() T.C Deki Kamu Kurum Ve KuruluşlarBaşbakanlık ve Bakanlıklar Başbakanlık Anayasamız, Bakanlar Kurulu, bakanlıklar, bayrak kanunu, e-devlet uygulamaları hakkında bilgiler bulunuyor ![]() Adalet Bakanlığı Bakan, bakanlığın tarihçesi, görevi, bağlı müdürlükler hakkında bilgiler içeriyor ![]() Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Bakan, bakanlığın tarihçesi,görevleri, kanun ve yönetmelikler,bağlı kuruluşlar hakkında bilgiler bulunuyor ![]() Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık, iş kanunu, sendikalar kanunu,çeşitli projeler hakkında bilgi içeriyor ![]() Çevre Bakanlığı Bakanlık, çevre ve orman ile ilgili gerekli bilgiler içeriyor ![]() Dışişleri Bakanlığı Bakanlık, dış politikamız, konsolosluklar,resmi ziyaretler hakkında bilgiler ![]() ![]() ![]() Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Türkiye'deki enerji durumu, enerji tasarrufu çalışmaları, doğal kaynaklarımız, bakanlığın tarihçesi, görevleri hakkında bilgiler bulunuyor ![]() İçişleri Bakanlığı Bakanlığın tarihçesi, görevleri, teşkilat yapısı, bağlı kuruluşlar ve iller hakkında bilgiler bulunuyor ![]() Kültür Bakanlığı Kültür,sanat,turizm, etkinlikler, kanun ve yönetmelikler hakkında bilgiler bulunuyor ![]() Maliye Bakanlığı Bakanlık hakkında, ihaleler hakkında ,e-devlet uygulamaları hakkında bilgiler içeriyor ![]() Milli Eğitim Bakanlığı Teşkilat yapısı, bakanlık, eski bakanlar,eğitim-öğretim yönetmelikleri,sınavlar, burslar hakkında bilgiler bulunuyor ![]() Milli Savunma Bakanlığı Bakanlık ve görevleri, bakanlık birimleri, MSB misyonu, MSB vizyonu hakkında bilgiler içeriyor ![]() Orman Bakanlığı Çevre ve orman hakkında gerekli bilgiler bulunuyor ![]() Sağlık Bakanlığı Bakanlı teşkilatı, sağlık mevzuatı, bağlı birimler hakkında bilgiler içeriyor ![]() Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Bakanlığın görev ve hizmetleri,mevzuatı ile ilgili bilgiler ![]() ![]() ![]() Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Bakanlık mevzuatı, çiftçiye yapılan destekler, üretim ve tarımla ilgili gerekli bilgiler burada bulunuyor ![]() Turizm Bakanlığı Türkiye turizmi ve kültürü ile ilgili herşeyi bulabilirsiniz ![]() Ulaştırma Bakanlığı Bakanlık ve çalışmaları, teşkilat yapısı, bağlı kuruluşlar hakkında bilgiler içeriyor ![]() Ekonomi ile İlgili Kuruluşlar Dış Ticaret Müsteşarlığı Müsteşarlık hakkında genel bilgiler,mevzuat, müsteşarlığa bağlı kuruluşlar hakkında bilgiler veriliyor ![]() Hazine Müsteşarlığı Hazine Müsteşarlığı hakkında bilgi,mevzuat, ekonomik program, sigortacılık, mali kurumlar hakkında bilgiler içeriyor ![]() Merkez Bankası Merkez Bankası ve mevzuatı,yeni Türk lirası,TCMB faiz oranları, döviz kurları vb ![]() ![]() Sermaye Piyasası Kurulu Sermaye Piyasası Kurulu' nun görevi, mevzuatı,organizasyonu, bağlı kurumlar ve şirketler hakkında bilgiler bulunuyor ![]() Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık Düzenleme Kurumu hakkında bilgiler, mevzuatı,çeşitli kanunlar hakkında |
![]() |
![]() |
|