Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
görüntüler, insanından, süper, yurdum

Yurdum İnsanından En Süper Görüntüler :)

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yurdum İnsanından En Süper Görüntüler :)

Ordu bağımsız milletvekili adayı kağnıyla oy topluyor :hehe:

çingenelerin otobüsü

Sizce bunlar napıyor ? Sol alt köşedeki resimin arkasında çadırın uçmaması için tören boyunca çadırı tuttular :E

Erzurumlu mustafa dede evini sel suları götürmesin diye çelik halatla bağladı

Erzurumluların pratik zekası son bulmuyor :E Antalya'da deniz muzuna binip çok beğenen vatandaşımız erzurumda aynısını yapmaya çalışıyor

Yorum yok

yaşı ilerleyen vatandaşlarımızdan parlak fikirler devam ediyor :lmb: :E ordu'da kağnıyla dolaşıp anons yapan dedemize tekerlekli tabela ile vaatler veren dedemiz rakip

Modifiyeli motor :E o ne bakıştır öyle ;H

]

Money-matik , tek tuşla para üstü :E minibüsçülerden ilgi büyük

Taşımacılıkta son nokta

Buda modifiyeli bisiklet Bu bisiklette yok yok

Şüpheli paket bomba imha ekibi tarafından patlatılırken

Fotoğrafımız bir tatil mekanından değil Şanlıurfa'daki fabrika çalışanların verimini arttırmak isteyen patronumuz fabrika ortasına havuz yaptırdıçalışanlar durumdan memnun

İlham biraz geç geldi resim yapmaya 89 yaşında başlayan eski tarih öğretmeni 92 yaşında 3 kişisel sergisini açmayı başardı

MARMARİS'te, bir lokantanın önündeki betonun çatlağından çıkan domates fidesinin büyüp domates vermesi görenleri şaşırtıyorKaynağı henüz belirlenemedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com