![]() |
Tuzda Balık İngiliz Aileyi Yaktı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuzda Balık İngiliz Aileyi Yaktı![]() Tuzda balık İngiliz aileyi yaktı Türkiye'ye tatile gelen bir İngiliz ailenin, bir restorandaki korkunç ihmâl nedeniyle çıkan yangından son anda kurtulduğu ortaya çıktı Daily Mirror gazetesinin haberine göre Marmaris’teki La Luna adlı restorana kızları Jessica (15) ve Rosie (2) ile giden Tony-Kirsty Barr çifti, menüden yemeklerini seçip sipariş verdi ![]() ![]() ![]() Jessica kendisini küçük kardeşi Rosie’yi can havliyle kurtarırken, yedinci evlenme yıldönümlerini kutlayan Tony Barr (42) ve Kirsty Barr alevlerin arasında kaldı ![]() ![]() ![]() "TUZDA BALIK" YEMEK İSTEDİLER Gazete, talihsiz olayın detaylarını şöyle aktardı: Restoranın üst katındaki balkona oturan aile, kendilerine yöre lezzeti olarak tanıtılan tuzda balık sipariş etti ![]() ![]() “İçinde bir litre alkol bulunan şişe alev aldı ve garsonun elini yaktı ![]() ![]() ![]() ![]() "SİZİN YÜZÜNÜZDEN OLDU" DEDİLER Kirsty Barr (35) ise, cehenneme dönen yıldönümü gecesinde yaşadığı olay nedeniyle çığlık çığlığa bağırdını, öleceğini sandığını söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hürriyet |
![]() |
![]() |
![]() |
Tuzda Balık İngiliz Aileyi Yaktı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuzda Balık İngiliz Aileyi YaktıZaten ülkemizdeki bu zihniyeti anlamıyorum ben bi turist gelince aklılları başında gidiyo sanki görende başbakan gelmiş ona hizmet ediyo, bizim ülkemizi güzel göstermemiz için böyle şaklabanlıklar yapmamıza gerek yok ben sanmıyorum hiçbir turistin yemeği masasında özel usülle pişirdi diye seneye tekrar bunun için geleceğini bizim ülkemiz zaten güzel ekstra bişey yapmamıza gerek yok ![]() ![]() ![]() Allah acil şifalar versin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|