![]() |
Çok Dikkat Edin.. Lütfen Okuyun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Dikkat Edin.. Lütfen OkuyunArkadaşlar merhaba bugün başıma çok enteresan bir olay geldi özellikle askerliğini yapmış arkadaşlar dikkatle okusun ![]() ![]() Bugün işyerini asker arkadaşım aradı ( sözde ) hal hatır sordu konuya girdi, AA-- Kardeşim ben muğladayım, bizim bir akrabanın evi yıkıldı tamir ederken 2 küp bulduk birisi boş diğerindede sarı sarı paralar var ![]() ![]() Sen uyanıksındır muğlaya gelsen küpü alsan tanıdıklara göstersen satsan parayı kırışsak ![]() ![]() ![]() Ben-- Kardeşim ben çalışıyorum imkanı yok muğlaya gelemem, sen bana 1 numune yolla ben gerekli araştırmayı yapar sana dönerim dedim ![]() ![]() AA-- Kardeş öyle olmaz iş tehlikeye biner, sen buraya gel ![]() ![]() Ben-- Olim senin sesine ne oldu garip geliyor AA-- Çok hastayım ondandır ( Şivesi aynı ) Kardeş ben seni sonra ararım dikkat çekmeyeyim ![]() ![]() Asker arkadaşımda işyerinin numarası yoktu, bana hattını değiştirdiğini söyelerek bir cep telefonu numarası verdi ![]() ![]() ![]() Evi aradım anneme asker arkadaşıyım demişler ve telefonumu istemişler annem ise herşeyden habersiz iş telefonumu vermiş ![]() ![]() Hemen bende kayıtlı numaradan o asker arkadaşımı aradım, haberi olmadığını kendisinin antalyada olduğunu söyledi ![]() ![]() Diğer asker arkadaşlarımı aradım benden önce 3 tanesini daha aramışlar konuyu açığa kavuşturduk ![]() ![]() Bu şerefsizler milletin evinden veya çöpe atılan askerlerin "HATIRA DEFTERLERİNİ" topluyorlar arayıp tezgah kuruyorlar ![]() ![]() ![]() Arkadaşlarımdan birtanesi gitmeyi bile düşünmüş ![]() ![]() Daha sonra sözde asker arakadaşım olan kişiyi aradım, bana küfürler etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar çok dikkatli olun bu ve bunun gibi tezgahlara gelmeyin, internette araştırdım birçok kişiyi bu şekilde dolandırmışlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|