Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, dikkat, edin, lütfen, okuyun

Çok Dikkat Edin.. Lütfen Okuyun

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Dikkat Edin.. Lütfen Okuyun

Arkadaşlar merhaba bugün başıma çok enteresan bir olay geldi özellikle askerliğini yapmış arkadaşlar dikkatle okusun

Bugün işyerini asker arkadaşım aradı ( sözde ) hal hatır sordu konuya girdi,

AA-- Kardeşim ben muğladayım, bizim bir akrabanın evi yıkıldı tamir ederken 2 küp bulduk birisi boş diğerindede sarı sarı paralar var Bizim bu akrabalar zihinsel engelli akılları ermiyor kardeş bize yardım edermisin

Sen uyanıksındır muğlaya gelsen küpü alsan tanıdıklara göstersen satsan parayı kırışsak

Ben-- Kardeşim ben çalışıyorum imkanı yok muğlaya gelemem, sen bana 1 numune yolla ben gerekli araştırmayı yapar sana dönerim dedim

AA-- Kardeş öyle olmaz iş tehlikeye biner, sen buraya gel

Ben-- Olim senin sesine ne oldu garip geliyor

AA-- Çok hastayım ondandır ( Şivesi aynı ) Kardeş ben seni sonra ararım dikkat çekmeyeyim

Asker arkadaşımda işyerinin numarası yoktu, bana hattını değiştirdiğini söyelerek bir cep telefonu numarası verdi

Evi aradım anneme asker arkadaşıyım demişler ve telefonumu istemişler annem ise herşeyden habersiz iş telefonumu vermiş

Hemen bende kayıtlı numaradan o asker arkadaşımı aradım, haberi olmadığını kendisinin antalyada olduğunu söyledi

Diğer asker arkadaşlarımı aradım benden önce 3 tanesini daha aramışlar konuyu açığa kavuşturduk

Bu şerefsizler milletin evinden veya çöpe atılan askerlerin "HATIRA DEFTERLERİNİ" topluyorlar arayıp tezgah kuruyorlar

Arkadaşlarımdan birtanesi gitmeyi bile düşünmüş

Daha sonra sözde asker arakadaşım olan kişiyi aradım, bana küfürler etti Kullandığı telefon numarası ise ölü bir adam üzerine

Arkadaşlar çok dikkatli olun bu ve bunun gibi tezgahlara gelmeyin, internette araştırdım birçok kişiyi bu şekilde dolandırmışlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com