![]() |
Cennete Giremiyen Adam Tarih: Cmt Eyl 22, 2007 1:55 Am |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cennete Giremiyen Adam Tarih: Cmt Eyl 22, 2007 1:55 AmCennete giremiyen Adam Tarih: Cmt Eyl 22, 2007 1:55 am Adam ve hayattaki tek dostu olan köpeği, bir kazada öldüler ![]() ![]() ![]() Gökyüzüne çıktıktan sonra, bembeyaz bulutların arasında dolaşmaya başladılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam, köpeğiyle birlikte kadına yaklaştı ve sordu: - Burası neresi? ![]() ![]() - Burası "cennet" efendim ![]() ![]() ![]() Adam bunun üzerine sevinçle "Harika" dedi, "Peki bana biraz su verebilir misiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın cevap verdi ![]() ![]() ![]() - Tabii efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın onu birden durdurdu ![]() ![]() ![]() - Üzgünüm efendim ![]() ![]() ![]() Köpeğiniz sizinle gelemez ![]() ![]() ![]() ******ları içeri almıyoruz ![]() ![]() ![]() Bu sözler üzerine adam düşündü ve geri döndü ![]() ![]() ![]() Köpeğiyle birlikte geldikleri yolun tam ters yönünde yürümeye başladılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam sordu: -Affedersiniz, bana biraz su verebilir misiniz? ![]() ![]() Dede, "İçeri gel" dedi, "kapıdan girdikten sonra sağ tarafta bir çeşme var ![]() ![]() ![]() Adam sordu ![]() ![]() ![]() Dede, "Tabii" dedi, "çeşmenin yanında köpeğinin de su içebileceği bir kase bulacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dede, "Burası cennet oğlum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ama nasıl olur" diye konuştu adam, "biraz önce, burası gibi kırık dökük olmayan muhteşem bir yerlere gittik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Şu rengarenk çiçeklerle süslü altın kapılı yer mi? ![]() ![]() "Ama orası Cehennem ![]() ![]() ![]() Adam iyice şaşırmıştı ![]() ![]() ![]() "Peki ama orası sizin adınızı kullanarak insanları kandırıyor diye hiç kızmıyor musunuz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü onlar kendi çıkarı için en iyi arkadaşını yarı yolda bırakanları Cennetten uzak tutuyorlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|