Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlıyor, siparişleri, windows

Windows 7 Ön Siparişleri Başlıyor

Eski 07-15-2009   #1
yesimciwciw

Windows 7 Ön Siparişleri Başlıyor

WİNDOWS 7 ÖN SİPARİŞLERİ BAŞLIYOR
Microsoft’un resmen 22 Ekim’de piyasaya çıkacak yeni işletim sistemi Windows 7 için bugünden itibaren siparişler alınmaya başlanıyor Kullanıcı, 50 Euro’ya sistemin “home Premiumâ€� versiyonuna sahip olacak

Windows 7, öncekilere oranla daha az enerji tüketme iddiasında Birden fazla dokunmalı arayüzleri destekleyen Windows 7, ev ağı kurmada kolaylık sağlıyor Microsoft'un Başkanı Steve Ballmer, yeni sistemi anlatırken, “Windows 7 şimdiye dek piyasaya çıkarılan Windows işletim sistemlerinin en iyisi” ifadesini kullanıyor

Ballmer, kullanıcıların Vista'daki sorunlarla bu işletim sisteminde karşılaşmayacakları görüşünde Ballmer, "Buna tüm doğru içerikleri koyduk Yalınlık, güvenilirlik ve hız Doğruyu elde etmek için çok çalıştık ve becerdik" sözleriyle Windows 7'ye olan inancını dile getiriyor

Microsoft'un yeni işletim sistemi öncekilere oranla daha çabuk açılıp kapanırken, daha az güvenlik alarmı verecek Yeni sistemle çalışan dizüstü bilgisayarlar daha az enerji tüketecek, böylece batarya ömrü uzayacak

Her bilgisayarda çalışacak

Windows 7 günümüzün vazgeçilmezleri arasında yer alan cep telefonu, dijital fotoğraf makinesi gibi cihazlarla daha uyumlu çalışacak

Windows 7, Vista'nın aksine, çok az işlem gücüne sahip bilgisayarlarda da çalışabilecek 1 GB RAM ve 1 GHz hıza sahip işlemci, Windows 7 için yeterli olacak

Windows 7'nin güncellenmiş bir görev çubuğu, yeni hareketli masaüstü efektleri, içeriğe duyarlı mönüsü ve gösterişli bir masaüstü arama özelliği olacak

Microsoft, yazılım stratejisini bir süredir üçlü sisteme yöneldi Bir başka ifadeyle, işletim sistemi hem kişisel bilgisayarlarda hem TV'lerde hem de cep telefonlarında çalışabiliyor Windows 7, bu stratejinin bir parçası olarak geliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com