![]() |
Windows 7 Ön Siparişleri Başlıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Windows 7 Ön Siparişleri Başlıyor![]() WİNDOWS 7 ÖN SİPARİŞLERİ BAŞLIYOR Microsoft’un resmen 22 Ekim’de piyasaya çıkacak yeni işletim sistemi Windows 7 için bugünden itibaren siparişler alınmaya başlanıyor ![]() ![]() Windows 7, öncekilere oranla daha az enerji tüketme iddiasında ![]() ![]() ![]() Ballmer, kullanıcıların Vista'daki sorunlarla bu işletim sisteminde karşılaşmayacakları görüşünde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Microsoft'un yeni işletim sistemi öncekilere oranla daha çabuk açılıp kapanırken, daha az güvenlik alarmı verecek ![]() ![]() Her bilgisayarda çalışacak Windows 7 günümüzün vazgeçilmezleri arasında yer alan cep telefonu, dijital fotoğraf makinesi gibi cihazlarla daha uyumlu çalışacak ![]() Windows 7, Vista'nın aksine, çok az işlem gücüne sahip bilgisayarlarda da çalışabilecek ![]() ![]() Windows 7'nin güncellenmiş bir görev çubuğu, yeni hareketli masaüstü efektleri, içeriğe duyarlı mönüsü ve gösterişli bir masaüstü arama özelliği olacak ![]() Microsoft, yazılım stratejisini bir süredir üçlü sisteme yöneldi ![]() ![]() ![]()
|