![]() |
Çekilmez Bir Adam |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Çekilmez Bir AdamÇekilmez bir adam oldum yine uykusuz, aksi, nalet bir bakıyorsun ki ana avrat söver gibi azgın bir hayvan döver gibi bugün çalışıyorum sonra birde bakıyorsun ki ağzımda sönük bir cigara gibi tembel bir türkü sabahtan akşama kadar sırt üstü yatıyorum ertesi gün evet, evet ![]() ![]() ve beni çileden çıkarıyor büsbütün kendime karşı duyduğum nefret ve merhamet çekilmez bir adam oldum yine çekilmez ![]() ![]() ![]() uykusuz, aksi, nalet ![]() ![]() yine her seferki gibi haksızım sebep yok, olması da imkansız bu yaptığım iş ayıp, rezalet fakat elimde değil gülüm elimde değil sevgilim seni kıskanıyorum beni affet beni affet ![]() ![]() ![]() Nazım Hikmet
![]() |
![]() |
Cevap : Çekilmez Bir Adam |
![]() |
![]() |
#2 |
1die
|
![]() Cevap : Çekilmez Bir AdamTam de benı anlatıor hani-kendime karşı duyduğum nefret ve merhamet çekilmez bir adam oldum yine çekilmez ![]() ![]() ![]() elıne saglık
|