![]() |
Cen Adrian Bana Özel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cen Adrian Bana Özel27 ![]() ![]() ![]() Bu şehirde bir kadın var, adı bana özel bana özel ![]() ![]() Elleri var küçücük, yüzüyse çiçeklerinden güzel çiçeklerinden güzel ![]() ![]() Kimse bilmez benden başka, bir kalbi var kocaman ama bana özel bana özel bana özel ![]() ![]() Bazen kızar dünyaya ama sadece kendini üzer kendini üzer ![]() ![]() Göremezler göremezler ![]() ![]() ![]() ![]() Çözemezler çözemezler ![]() ![]() ![]() ![]() Onu neden sevemezler ![]() ![]() Bilemezler ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen bakar gökyüzüne o, bulutları izler bulutları izler ![]() ![]() Kuş olup uçmak, kanat çırpmak, o bulutları geçmek ister geçmek ister ![]() ![]() Yemyeşil çimenlerde sırılsıklam koşmak ister, Bu gri şehrin tüm yollarını rengarenk boyamak ister ![]() Göremezler göremezler ![]() ![]() ![]() ![]() Çözemezler çözemezler ![]() ![]() ![]() ![]() Onu nasıl sevemezler ![]() ![]() Bilemezler ![]() ![]() ![]() ![]() Göremezler göremezler ![]() ![]() ![]() çözemezler çözemezler ![]() ![]() ![]() ![]() Onu nasıl sevemezler ![]() ![]() Şimdi o, kanatlarını rüzgara açmış, dur diyemezler diyemezler ![]() ![]() Yıldızların arasında o kadar parlak ki onu seçemezler seçemezler ![]() ![]() Başka sularda o şimdi Başka rüzgarlar arıyor, Başka yollara yürüyor ![]() Başka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka sularda o Başka rüzgarlar arıyor, Başka yollara yürüyor ![]() Başka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söz-Müzik Cem Adrian Tek Resmi Facebook Sayfası : www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|