![]() |
Adını Aşk Biberi Koydum |
![]() |
![]() |
#1 |
Cloud
|
![]() Adını Aşk Biberi KoydumAdını aşk biberi koydum, Anlam veremediğim duyguların Ve sen gidiyordun Alışık değildim geride kalmaya ben ![]() Ağlamak iyi gelir bazen Beklerken gidenleri Veda şarkısı çalarken, Gülümseyerek aynaya bakılmıyor ki! Bir çığlık yükseliyor, Yüreğimin derinliklerinden Kimsesizlik şafakla geliyor, Güz yağmurları yağarken ![]() Yüreğimdeki çiçek uyanıyor, Gül yüzlü sabahlara Düşen çiy damlaları uyandırıyor beni Zamansız açan çiçeğin kokusuyla ![]() Derinden sevmiştim oysa seni Nedensiz karanlıklarla terk ettin beni ![]() Yüreğimde bir kıvılcım bile yokken Yangın yerine döndüm Düşündün mü hiç giderken Neden yanıp tutuştuğumu ? Senin hayalinle yaşarken, Mücadelem boşuna Söz geçiremem kendime Sevmiyorum desem seni, yalan Unuttum desem,unutamam ![]() ![]() ![]() Ellerimdi boşlukta kalan Ardından bakarken gözlerim, Döküldü göz yaşlarım damla damla, Adını koyamadığım duygulardan aldığı hazla ![]() Terk ettin diye beni, Aşka küsmedim sen gidince Gizli gizli sevdim seni Şiirlerimdeki sitemlerimce İliklerime kadar ıslanarak Acı biber tadında ![]() ![]() ![]() alıntıdır
|