Şanışer ( Manşet Lütfen :) ) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şanışer ( Manşet Lütfen :) )http://www youtube com/watch?v=SOr1u4KZjmQNakarat: Trip atan trackin hesabindan Rap diye yalvar gitmedi esas gündem Seni taramadan ölmem ben Bana featini gönder sen Nigga bu yoluna girmez rap kadar ilim herkes duymadi manset lütfen Verse1: Gizli misyonda Rap dinler Ser' kalemini gooblinler mentaliteme Rap der migferi giysin günü çak gögsümee er Esss karayel para yer tiriyer derim hergün solo albüm bu baskiyi kaldiramam beni affet seni ve tüm sözlerimi gömdüm ![]() Taramali mali bana ver kadife minimi kes bu savasi colak hadi rapine kefal Taramali madafucka mazlum bu yetime cok laf etti Rap ben susttum Cal bu sireni kirim ah pis elime gülüm al seccade Rap balistik yoo Istesem biterdi telli tarife kaderime latife bedel tribal yerim aal Çözüm ona gel mekik adamima yel beni bu savasa ver deli kaderim eser Neyi bilir ama tel kop hadi keni sezer benim piyasama gel yine solabilir heer kisii Mermide vermedi memleketim benim her beni sergile yer köpek her lesi Perdene ser besi cak bisi yak disi kac secim hakkina sahip? Tabi rahip tabi bana anam agladi sigarama kil rapim ona kil bilirim beni elestir vur Kir bisey olmaz *** ben sniper komedi edip edip bi daglara sürgün Laf edip edip bidaha düsün Rapi yapin ama bok eden haya düsen herkesi Taramali Ser' tara gelmesin annesi Sarmak arama sar makedona markali a be dona bakmali Bok yola soktu la fuck derim oh deme noksana tepleme Doksana gelsene g*tünü bi dönsene yine bro bos yere konsere gel Dile bana dilek ama yolun arkasi kar bile kincide neden haftasi hava dar bana hangi problemli bi laf atar? Bak bu beatte benim Rap'te forumumu iyi oku çocuk iyi belle Derya gibi flow e yo Ser slow bati bana dön sirtini diss at yersee Yaptigim is ortamida dogru lanse isimi birakmadim ki asla sansa Her kulakta çalmali Voice'im diye trip atmadi trip ata moda pense ![]() Nakarat: Trip atan trackin hesabindan Rap diye yalvar gitmedi esas gündem Seni taramadan ölmem ben Bana featini gönder sen Nigga bu yoluna girmez rap kadar ilim herkes duymadi manset lütfen Verse2: Teke teke tiki tiki manipüle madafucka dibi deniz Alabama karikatür ise kafa Taka takan aka bi Fuat takar aga ve lugat bana sunama hitap eden anana bi bak dönüp adamina salak gibi Hit Em'ina yak yapan o kanama Nam olun amacima odak kota vatanima talk yapin Amerika çok salak ? ![]() beni kov yeni yol gibi dibine bi?aa Veni Vidi Vici Yag dolu bi tavaya koy rapi kibriti çak beati tak tuku tak tiki tak teli aç deli izlemisti Duffy Duck gibi Yalaka veliahti sonrasi les bana sokak edebiyati yapma bi kes Seni var ama yok arasi marangoz obez seni taradim aradi beni Tango ve Cash Ne *** bu Rapçi bi keyfi binek disi çöpcü sinek lesi yoksa bi rey Rap bana rey Eminem miki fake iki kolpa yüzünden gömülü bileyn Isim olsada olmasin ibnesi doymasin ilk bassi duymasin ikazim ol basin Ilk hizim osuruk uzunca bi bo A be bu Rap nigga g*tüne koymamis olmasin Yakili sigara nigga ver sag *** seni tanir iki dumani var andoylen Tiky bozuk iki kurusuna bakmaz ben seni egiten o sitelere tek Top Ten - Sen beni 'tanimadan' ölmezsin ya - Ben seni 'taramadan' ölmem billa Takil hadi bana Rap o klimani para benim için içi döseli bi karton villa Nakarat: Trip atan trackin hesabindan Rap diye yalvar gitmedi esas gündem Seni taramadan ölmem ben Bana featini gönder sen Nigga bu yoluna girmez rap kadar ilim herkes duymadi manset lütfen ![]() ![]()
|
|
|
|