![]() |
Okyanusun Ortasında Ben ve Sen |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Okyanusun Ortasında Ben ve Sen![]() Okyanusun ortasındasın ![]() ![]() ![]() Affedilemeyecekler dalga dalga ![]() ![]() ![]() Kocaman bir karanlık ![]() ![]() ![]() Delice bir çalkantı ![]() ![]() ![]() Gökyüzünde eski bir manzara,çağlar öncesinden kalan ![]() ![]() ![]() Bir sessizlik insanı çileden çıkaran ![]() ![]() ![]() Okyanusun ortasındasın Tek başına ve tüm ruhunla yalın! Çırılçıplak duruyorsun dalgalara karşı! Hani nerede sevgili? Çırpındığın kadar vuruyor dalgalar! Buz gibi derinlikler Uzanıyorsun önce ![]() ![]() ![]() Okşuyor dalgalar ![]() ![]() ![]() Sonra çalkantılı sular Durmadan dinlenmeden sarsıyorlar! Sarsılıyorsun Yoruluyorsun ![]() ![]() ![]() Bir aralık kaldırıp gözlerini parlayan yıldızlara bakıyorsun Ki Orada yıldızın ![]() ![]() ![]() Yıllar öncesinde,çağlar öncesinde yanan! Boyutunu şaşırıyorsun Büyük küçük kavramı yok! Sadece sen Kalbin kadarsın okyanusun ortasında! Tek başına sevişiyorsun Nerede sevgili? Sevgili gökyüzü Sevgili okyanus ![]() ![]() ![]() Sevgili sahip Sevgili egemen!!! Çalkantılı sular ![]() ![]() ![]() Sevgili alıyor seni girdabına Ama Yok artık sevgili Yok oldukça girdap derinleşiyor! Dalgalar acı acı vuruyor ![]() ![]() ![]() Deli su,beton gibi kırılıyor ![]() ![]() ![]() Tırnakları geçiyor tenine okyanusun Ve hatırası gökyüzünün! Senin için büyüyorum sevgili! Belki de okyanus içinde ![]() ![]() ![]() ![]() Ve belki sen Bensizlikten haritanı şaşırıyorsun! |
![]() |
![]() |
|