![]() |
İşte Windows 8 Klavye Kısayolları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Windows 8 Klavye KısayollarıMicrosoft'un yeni işletim sistemi Windows 8, görünüm ve tasarımda olduğu kadar diğer özellikleri ile de farklılıklar gösteriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Windows8 metro Windows 8 klavye kısayolları Windows tuşu: Başlat ekranını gösterir ![]() Windows + D: Masaüstünü görüntülemenizi sağlar ![]() ![]() Windows + Q: Yüklü tüm uygulamaları gösterir ![]() Windows + W: Ayarlarda anlık arama yapmanızı sağlar ![]() Windows + F: Dosyalar içerisinde arama yapmanızı sağlar ![]() Windows + L: İşletim sistemini kilitler ![]() Windows + P: Harici görüntü seçeneklerini karşınıza getirir ![]() Windows + Tab: Açık uygulamalar arasında geçiş yapmanızı sağlar ![]() Windows + I: Ayarlar kenar çubuğunu karşınıza getirir ![]() Windows + Z: Metro arayüzündeki uygulama çubuğunu gösterir ![]() Windows + Sağ / sol tuşları: Uygulamaların ekrana sığdırılmasını ya da ekranlar arasında geçiş yapılmasını sağlar ![]() Windows + Yukarı / aşağı tuşları: İkinci monitör için açık uygulamaları tam ekran yapmanızı sağlar ![]() Windows + Anahtar kelime: Uygulama aramanızı sağlar ![]() Windows + X: Aygıt Yöneticisi, Komut İstemi, Denetim Masası vs gibi yönetim araçlarınızı açmanızı sağlar ![]() Windows + ![]() ![]() Windows + Shift + ![]() ![]() Windows + J: Metro uygulamalar arasında geçiş yapar ![]() |
![]() |
![]() |
|