Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyaya, eğitim, kültür, nizam, seti, verenler

Dünya'ya Nizam Verenler Kültür Ve Eğitim Seti

Eski 10-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünya'ya Nizam Verenler Kültür Ve Eğitim Seti

Araştırmacı, usta tarihi belgesel roman yazarı Kemal ARKUN’un, 30 yıla yakın bir süredir doğru kaynaklardan derleyerek hazırladığı Dünya’ya Nizam Verenler kitap seti, yayınevimiz tarafından çıkartılmaktadır OSMANLI PADİŞAHLARI’NIN her biri için ayrı ayrı hazırlanan ve 36 kitaptan oluşan bu mükemmel kitap seti, bu güne kadar dünyada bu tarz bir çalışma yapılmadığından Türk klasikleri arasına girmiş bulunuyor Osmanlı Padişahlarının hayatını roman tarzında kaleme alan araştırmacı yazar Kemal ARKUN, doğumlarından vefatlarına kadar padişahların merak edilen yaşantılarını, fikir dünyalarını, maneviyatlarını, tarihi olaylarını ve mücadelelerini kronolojik olarak tarihin akışına bağlı kalarak anlatıyor
Kitaplarımız Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tüm illerdeki Milli kütüphaneler için alımı yapılmış olup uygun görüş yazısı EK-1’de sunulmuştur’’Dünya’ya Nizam Verenler’’ kitap serisi, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı birçok okulumuzun kütüphanesinde yerini almıştır Akademisyen Yayınevi olarak bu muhteşem seti kütüphanelernize % 60 indirimli olarak takdim ediyoruz Şöyle ki kütüphanenize kitaplarımız set olarak alınması halinde yazımız EK-2’de bildirilen fiyattan verilecek, kargo masraflarıda yayınevimiz tarafından karşılanacaktır Kampanya süresince Türkiye’deki tüm kütüphanelerimize kitaplarımızı ulaştırmak hedeflerimiz arasındadır Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın, doğru kaynaklardan derlenerek hazırlanan bu eserleri okuyarak atalarını doğru öğrenmelerinde sayısız faydalar kazandıracağı kanaatindeyiz Ayrıca okullarımızdan gelen yoğun talep üzerine her padişahımız için ayrı ayrı 36 adet poster ve birbirinden muhteşem posterleride sizler için EK'te sunduk

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün söylediği gibi: “TÜRK ÇOCUĞU ATALARINI TANIDIKÇA, DAHA BÜYÜK İŞLER BAŞARMAK İÇİN KENDİNDE KUVVET BULACAKTIR

İLETİŞİM:
Tayfun ARKUN
GSM: 0507 427 77 60
e-mail : [color="#0000ff"]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com