![]() |
Atatürk Neden Mi Büyük ? | İşte Cevaplar ;) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk Neden Mi Büyük ? | İşte Cevaplar ;)![]() İŞTE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ŞU SEBEPLERDEN DOLAYI BÜYÜK Bill Clinton : - Bugün milenyumun hiç şüphe yoktur ki tek büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'tür ![]() ![]() Cladue Ferrare : - O'nu sizler layıkıyla takdir edemezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Winston Chirchill : - Atatürk hayatta olsaydı , Dünyanın görüntüsü bugünden daha farklı olurdu ![]() ![]() Franklin D ![]() - Benim üzüntüm , bu adamla tanışma hususunun gerçekleşmesine artık imkan kalmamış olmasıdır ![]() Sir Charles Townshend : - Ben şimdiye kadar 15 hükümdar ve cumhurbaşkanıyla özel ve resmi konuşmalar yaptım ![]() ![]() ![]() Edouard Herriot : - ATATÜRK'ün askerlik tarafına hayret etmiyorum ![]() ![]() ![]() General Douglas McArthur : - Askerlik dehasıyla , insanlık idealini O'nun kadar nefsinde birleştirmiş bir adam tanımıyorum ![]() ![]() Tarquin Olivier : - Kahramanlıklarını göz önüne aldığımda , özetle diyebilirim ki , tarihte ülkesi için , Mustafa Kemal Atatürk'ten daha fazla iş başarmış biri yoktur ![]() Lenin : - Mustafa Kemal sosyalist değil , fakat görülüyorki iyi bir teşkilatçı , yüksek anlayışlı , ilerici ve iyi düşünceli , akıllı bir lider ![]() Adolf HITLER : - Mustafa Kemal , bir millet bütün vasıtalarından mahrum edilse dahi , kendini kurtarabilecek vasıtaları yaratabilecek bir adam olduğunu ispat eden bir liderdir ![]() Jorge Blanco Villalta : - ATATÜRK , yalnızca tüm zamanların en iyi komutanlarından biri değil , aynı zamanda siyaset kuramının filozoflarından biridir ![]() Klaus Liebe : - Atatürk , tarihin Türk Ulusu'na ve insanlığa armağanıdır ![]() UNESCO : - Atatürk tüm insanlık içim bir onur simgesidir ![]() MUSTAFA KEMAL ATATÜRK : - Büyük olmak için kimseye dalkavukluk etmeyeceksin , hiç kimseyi aldatmayacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Hiç Görmedik ama Çok Özledik ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|