![]() |
Sevgiliye |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() SevgiliyeYeşili severim ama gözlerinin rengini sevdiğim kadar değil, güneşi severim ama gülüşünü sevdiğim kadar değil, ağlamayı severim ama gülmeyi sevdiğim kadar değil, insanları severim ama seni sevdiğim kadar değil
![]() Güneş mi doğdu yoksa sen mi gülümsedin? Seni tanıdım ve tüm dualarım kabul oldu ![]() Yüzüne bakınca geleceği görüyorum ![]() Gözlerinin içine bakmak sevgi dolu bir aşk filmini seyretmek gibi ![]() Yaşamaksa seni sevmek ben hiç ölmeyeceğim ![]() Gözlerim seni göstermiyor diye gözlerime bakamıyorum ![]() Gözlerim güneşi görmedi senden sonra hasretin ateşi sönmedi senden sonra Baksaydın görebilirdin, her şey gözlerimdeydi gözlerimde bir damla yaş vardı ağlayamadım; o bir damlada sen vardın anlayamadın� Okyanuslarda büyüttüm sevgimi rüyalarımda hep sen vardın ![]() ![]() ![]() Yüreğin sıkışır, nefesin daralır, gözünden yağmur yaşlar boşalır; yanarsın sönmek bilmez, kovalarsın gitmek bilmez, bu aşka gücün yetmez sende ağlarsın� İsyan eden kalbimi biraz olsun duy yeter; aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter ![]() ![]() ![]() Korkma sakın gecelerden yıldız gibi parlayacağım; uzaklarda yalnızım sanma nefes gibi içinde, gölgen gibi peşinde, kan gibi canındayım� Bir çiçek olmak isterdim; dağlarda gezmek için, bir rüzgar olmak isterdim; mutluluklara esmek için, bir aşk olmak isterdim sadece senin olmak için� Sen bazen dudağımdaki gülücük, bazen yüreğimdeki ateş bazen gözümden akan yaşsın ama her zaman küçük kalbimde en büyük parçamsın Boşuna arama kendini gözlerimde� Çok uzun zamandır gözlerimde değil kalbimdesin ![]() Seni gittiğim her yere taşıyorum, sevgili! O yüzden yabancı gözlerde aramıyorum gözlerini ![]() İçim o kadar senle doldu ki� İnsanlar seni göz bebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum ![]() Aynaya bakınca seni değil kocaman bir yürek ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm ![]() Karşımda dur gözlerimi kapatıp seni seyretmek istiyorum ![]() Gözlerim seni göstermiyor diye gözlerime bakmıyorum ![]() Gözlerim sende kaldı bir daha istemeye utandım ![]() Görmedin mi? Karanlıkta sana göz kırptım ![]() Gözlerimle sana esir olacağıma ya seni gözlerimden silerim ya da seni kalbime nakşederim ![]() Öyle sarılmıştım ki sana aramızdan rüzgar geçmezdi ![]() Ruhun dudaklarını kullanıyorsa öpebilirsin ![]() ![]() Seni yeterince anlatmadılar diye gözlerime hesap sordum ![]() Gözlerim gözlerine vurgun olduğundan beri artık her şey anlamını yitirdi ![]() ![]() Sana öyle bir sevgim var ki, sana bu sevgiden zarar gelmesin diye bakmaktan korkuyorum ![]() Bakışlarımın ölülüğünden sevgimin diriliği okunur ![]() Titrer durur ellerim yanında ![]() ![]() ![]() ![]() Seni gözlerinden seyredemiyorum ![]() ![]() Seni acılarımın içinde canım gibi saklıyorum ![]() Ben senin yüzünden çektiğim her şeye razıyım ![]() ![]() Acını acım bilerek acını yüklenmek istiyorum ![]() Açılırken avuçlarım sessizliğe ellerinin içindeyim ![]() ![]() Dokunsan haykıracak bıraksan ağlayacağım ![]() Kim ağlasın gülüşlerine ![]() Göz yaşların neden düşer o gözlerinden bilmem ki? Yıldızlar yere düşmezdi benim bildiğim� Dağ düştü üstümüze yıkılmadık ama; insan değdi tenimize acısı yıktı bizi ![]() Sensiz geçirdim tek bir an yokluğunda ki sevgine vurulan bir düğümdür ![]() Gözlerimde bir damla yaş olduğun gün, korkarım ki seni hiç bırakamayacağım ![]() Birlikteliğimiz ayrılığın zirvesinde devam etmeli ![]() İnsanlar seni tanımak istiyor, sen ise bana kendini tanıtıyorsun ![]() Ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim ![]() ![]() Sen sende olmak istersin ama sende olan nerde olmak ister bilir misin? Sen seni bil ![]() ![]() Sen insanlar için var olmalısın ![]() ![]() Dünyayı değiştirmeden evvel, dünyanın seni değiştiremeyeceği bir sağlamlığı elde etmeye çalış ![]() Gökler temizdir yerlerse çamur ![]() ![]() ![]() Artık kimseler senin dünyana giremiyorsa sen herkesin dünyasına girmişsin demektir ![]() Böldün aydınlığımı, karanlığım sende kaldı ![]() Beni insanlarda arama, kendinde ara beni ![]() Sen hangi dünyanın insanısın ![]() Yıllara bölüyorum geceleri bitmiyorlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sevgiliye |
![]() |
![]() |
#2 |
Cloud
|
![]() Cevap : SevgiliyeYeşili severim ama gözlerinin rengini sevdiğim kadar değil, güneşi severim ama gülüşünü sevdiğim kadar değil, ağlamayı severim ama gülmeyi sevdiğim kadar değil, insanları severim ama seni sevdiğim kadar değil ![]() güzel sözler paylaşım için teşekkürler sudenaz ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Sevgiliye |
![]() |
![]() |
#4 |
bonsoir
|
![]() Cevap : SevgiliyeGöz yaşların neden düşer o gözlerinden bilmem ki? Yıldızlar yere düşmezdi benim bildiğim� çok güzel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|