Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevgiliye

Sevgiliye

Eski 07-07-2009   #1
sudenaz
icon110

Sevgiliye

Yeşili severim ama gözlerinin rengini sevdiğim kadar değil, güneşi severim ama gülüşünü sevdiğim kadar değil, ağlamayı severim ama gülmeyi sevdiğim kadar değil, insanları severim ama seni sevdiğim kadar değil
Güneş mi doğdu yoksa sen mi gülümsedin?
Seni tanıdım ve tüm dualarım kabul oldu
Yüzüne bakınca geleceği görüyorum
Gözlerinin içine bakmak sevgi dolu bir aşk filmini seyretmek gibi
Yaşamaksa seni sevmek ben hiç ölmeyeceğim
Gözlerim seni göstermiyor diye gözlerime bakamıyorum
Gözlerim güneşi görmedi senden sonra hasretin ateşi sönmedi senden sonra
Baksaydın görebilirdin, her şey gözlerimdeydi gözlerimde bir damla yaş vardı ağlayamadım; o bir damlada sen vardın anlayamadın�
Okyanuslarda büyüttüm sevgimi rüyalarımda hep sen vardın
Yüreğin sıkışır, nefesin daralır, gözünden yağmur yaşlar boşalır; yanarsın sönmek bilmez, kovalarsın gitmek bilmez, bu aşka gücün yetmez sende ağlarsın�
İsyan eden kalbimi biraz olsun duy yeter; aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter
Korkma sakın gecelerden yıldız gibi parlayacağım; uzaklarda yalnızım sanma nefes gibi içinde, gölgen gibi peşinde, kan gibi canındayım�
Bir çiçek olmak isterdim; dağlarda gezmek için, bir rüzgar olmak isterdim; mutluluklara esmek için, bir aşk olmak isterdim sadece senin olmak için�
Sen bazen dudağımdaki gülücük, bazen yüreğimdeki ateş bazen gözümden akan yaşsın ama her zaman küçük kalbimde en büyük parçamsın
Boşuna arama kendini gözlerimde� Çok uzun zamandır gözlerimde değil kalbimdesin

Seni gittiğim her yere taşıyorum, sevgili! O yüzden yabancı gözlerde aramıyorum gözlerini

İçim o kadar senle doldu ki� İnsanlar seni göz bebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum
Aynaya bakınca seni değil kocaman bir yürek ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm
Karşımda dur gözlerimi kapatıp seni seyretmek istiyorum
Gözlerim seni göstermiyor diye gözlerime bakmıyorum
Gözlerim sende kaldı bir daha istemeye utandım
Görmedin mi? Karanlıkta sana göz kırptım
Gözlerimle sana esir olacağıma ya seni gözlerimden silerim ya da seni kalbime nakşederim
Öyle sarılmıştım ki sana aramızdan rüzgar geçmezdi
Ruhun dudaklarını kullanıyorsa öpebilirsin Yok eğer ruhun dudaklarından kopmuşsa yok hayır dur öpme
Seni yeterince anlatmadılar diye gözlerime hesap sordum
Gözlerim gözlerine vurgun olduğundan beri artık her şey anlamını yitirdi Artık her şeye senin gözlerinden bakıyorum
Sana öyle bir sevgim var ki, sana bu sevgiden zarar gelmesin diye bakmaktan korkuyorum
Bakışlarımın ölülüğünden sevgimin diriliği okunur
Titrer durur ellerim yanında Vücudum ürpermeye dolar Üşürüm ben senin yanında Çünkü varlığın içime serinlik verir
Seni gözlerinden seyredemiyorum Bana kalbinin gözlerini aç
Seni acılarımın içinde canım gibi saklıyorum
Ben senin yüzünden çektiğim her şeye razıyım Ama senin benim yüzümden azap çekmeni istemem
Acını acım bilerek acını yüklenmek istiyorum
Açılırken avuçlarım sessizliğe ellerinin içindeyim Ağlamak geliyorsa içinde, ağla; gözyaşının içindeyim
Dokunsan haykıracak bıraksan ağlayacağım

Kim ağlasın gülüşlerine Kim gülüp geçsin insanların çekilmez dert dediklerine
Göz yaşların neden düşer o gözlerinden bilmem ki? Yıldızlar yere düşmezdi benim bildiğim�
Dağ düştü üstümüze yıkılmadık ama; insan değdi tenimize acısı yıktı bizi
Sensiz geçirdim tek bir an yokluğunda ki sevgine vurulan bir düğümdür
Gözlerimde bir damla yaş olduğun gün, korkarım ki seni hiç bırakamayacağım
Birlikteliğimiz ayrılığın zirvesinde devam etmeli
İnsanlar seni tanımak istiyor, sen ise bana kendini tanıtıyorsun
Ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim Sen ise bir insan olma cesaretini gösteremiyorsun
Sen sende olmak istersin ama sende olan nerde olmak ister bilir misin? Sen seni bil Sende olan varacağı yeri bilir
Sen insanlar için var olmalısın İnsanların senin için var olmasını istememelisin
Dünyayı değiştirmeden evvel, dünyanın seni değiştiremeyeceği bir sağlamlığı elde etmeye çalış
Gökler temizdir yerlerse çamur Gökleri isteyen ışığı bulur Yerde kalansa çamurda yürür
Artık kimseler senin dünyana giremiyorsa sen herkesin dünyasına girmişsin demektir
Böldün aydınlığımı, karanlığım sende kaldı
Beni insanlarda arama, kendinde ara beni
Sen hangi dünyanın insanısın Gerçeklerin mi doğruların mı?
Yıllara bölüyorum geceleri bitmiyorlar Ne diye sensiz böyle zor geçiyor zamanlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Sevgiliye

Eski 07-07-2009   #2
Cloud

Yeşili severim ama gözlerinin rengini sevdiğim kadar değil, güneşi severim ama gülüşünü sevdiğim kadar değil, ağlamayı severim ama gülmeyi sevdiğim kadar değil, insanları severim ama seni sevdiğim kadar değil

güzel sözler paylaşım için teşekkürler sudenaz

Eski 07-07-2009   #3
sudenaz

Rica ederim Sevgili Cloud

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-07-2009   #4
bonsoir

Göz yaşların neden düşer o gözlerinden bilmem ki? Yıldızlar yere düşmezdi benim bildiğim�
çok güzelTeşekkürler paylaşımın için

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-07-2009   #5
sudenaz

Rica ederim Sevgili Bonsoir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com