![]() |
Sensizlik Esiyor..Üsüyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Sensizlik Esiyor..Üsüyorum...Bir deniz kıyısındayım hafif puslu hava ve bulutlar ağlıyor inceden ![]() Deniz mutlu kendinden bir zamanlar kopmuş olan yağmur damlaları ile yeniden buluştuğu için ![]() Bulutlar ise üzülüyor kendinden kopan kaybettiği her damla için ![]() Ne gariptirki hayatın kuralı bu ![]() Biri kaybeder üzülür biri bulur sevinir mutlu olur ![]() Evet kural budur ama hayat beni her daim muaf tuttu bu kuraldan ![]() Ben ne buldum nede kaybettim ikisinin arasında çırpınıp durdum sadece ![]() Ne tam kaybettim seni nede tam buldum ![]() Hep eksik kaldı sol yanım ![]() Tam kaybettim derken buldum seni ama sevinemedim kaybedecektim çünkü, yine üzülecektim ![]() Öylede oldu buldum derken yine kaybettim seni ![]() Bugünlerde yine kaybedişleri oynuyorum ![]() Hep bendesin ama bulamıyorum seni ![]() ![]() ![]() Deniz vuruyor dalgalarını kayalara yalnız değilsin ben buradayım diyor ama yetmiyor ![]() Benim için yalnızlık kimsemin olmayışı değil senin olmayışın bunu; ne sen ne deniz nede bir başkası bilmiyor anlayamıyor ![]() Üşüyor ellerim çaresiz sokuyorum ceplerime, cebimde kalan son umut kırıntılarını buluyorum ![]() Çıkarıp bakıyorum deniz seviniyor işte umutların varmış senin diyor ellerimde kalmış üç beş umut kırıntısını kast ederek ![]() Acı bir gülümseme dudaklarımda yeter mi diyorum yarınlara, yaşamaya yeter mi? Deniz cevap veremiyor ![]() “Yetmez” diyorum “yetmez” ![]() Elimdeki son umut kırıntılarını da denize atıyorum “yalnızım” diyorum deniz bu sefer anlıyor yalnızlığımın sensizlik demek olduğunu susuyor ![]() ![]() Sensizlik esiyor üşüyorum… (alıntıDır) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() Ne tam kaybettim seni nede tam buldum ![]() Hep eksik kaldı sol yanım ![]() teşekkürler rahatsız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|